• Александър Кокорин

  Картините от изложбата Руски Север на художника Александър кокорин са рисувани с нефт. Изложбата включва пейзажи от Сибир, руски църкви и портрети на местните жители.

  Културен център Морско казино [Бургас]  
 • Борис Желев

  Изложбата включва последните живописни творби на Борис Желев. Платната са в характерния за него хиперреалистичен стил, в който творецът изобразява по уникален за него начин тривиални битови предмети, съчетани в донякъде невъзможни и абсурдни композиции.

  Бургас [Бургас]  
 • Веселин Начев

  Изложбата на Веселин Начев в галерия Пролет се нарича Места и сезони.

  Пролет [Бургас]  
 • Избрано от Фотосалон Пловдив 2018

  Селекция от най-интересните фотоси от Фотосалон Пловдив 2018 очаква среща с публиката в Бургас през следващите три седмици. Най-добрите фотографии тази година спечелиха общо 164 награди, 43 от тях останаха в България. Отличените родни автори са от София, Пловдив, Варна, Русе, Велико Търново, Бургас, Шумен, Габрово, Казанлък, Равда, Асеновград, Раковски.

  Флора  
 • Йордан Маринов

  Галерията ни среща с бургаския художник маринист Йордан Маринов. Известен е именно с темата за морето в платната си както и с факта, че проектира и изпълнява монументални пана: фреска, мозайка и сграфито в Москва (стадион Лужники) и Поморие.

  Дружество на бургаските художници [Бургас]  
 • Кръстю Тодоров - Кеца

  В картините на бургаския художник властват цветовете. Във всички нюанси. Особено силно присъствие в композициите му има морето – синята безбрежна шир е фон в безброй цветови и смислови проявления.

  Неси [Бургас]  
 • Петко Йончев

  Той е фотограф-художник от 1979, отличен със статуетката на ФА за особен принос в развитието на фотографията в България. Автор е на 28 самостоятелни художествени изложби, експонирани в различни градове на страната, в това число Русия и Югославия.

  13-то стъпало [Бургас]  
 • Подводен свят

  От 20 август изложбата Подводен свят - екзотични риби с най-атрактивните соленоводни и сладководни видове превръща част от мол Плаза в морско дъно.

  Burgas Plaza Mall  
 • Стефан Марков

  Изложбата е в памет на бележития художник Стефан Марков. Освен платна на бургаския майстор, тя ще включва и представяне на изданията с негови великолепни илюстрации на Кентърбърийски разкази и Записки по българските въстания.
  · Порт Прим Арт Фест
  Регионална библиотека П.К. Яворов [Бургас]