Топ 10


2 ноември 2016
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

Канарите
За разлика от Карибите, тези острови са доста по-близо, полетите и престоя не са скъпи и са екстра място да прекараш Нова година по бански – в джакузито на Атлантическия океан. Никоя мечта не е прекалено голяма, когато имаш план – Тенерифе, сериозни сме.


Стаята
Отваря се на illustrationroom.com.au и е пълна с артисти – минаваме за вдъхновение и си мислим, че ни трябва една такава и на com.bg.


Курсът
Да, някои от нас въртят и домашни бонбони, а други за първи път в живота си бланшираме броколи в аматьорския Kitchen Survivor на Amuse Bouche. Курсът е бомба, но сме на един котлон с 18-годишни гимназисти – "дали аз закъснях, или времето бързаше?" е въпросът ни за 50 000лв.


Колажите
Един грък на 23 сменя лицата на известните с анимационни герои, но никой не му се обижда (дори Роналдо, нарамил Ариел на една корица на GQ). Натискайте #AnimationInReality в инстаграма му @greg_gr – има и по-смели задявки, не е само приказки.


Приложението
Нощта на театрите на 19 ноември няма да е крайно драматична като миналия път. Приложението Theatres Night маха от плещите ни мъката, с която се ориентираме в коя секунда къде да бъдем публика – всички точки са в дланта, само движим пръста.


Розата
Снимана е вчера в парка Заимов – мислехме, че само мушкатото на съседите още има сили, но ето я и нея как цъфти на 2 ноемврийски градуса и въобще не й пука. Не всичко капе тези дни, горе главите от шумата.


Наркос
''Зарибяваща крими драма за славния кървав мустак на дон Пабло и (не)законните усилия на половин Колумбия и двама американски агенти да разрушат нарко империята му". Какво повече за топ сериала тази седмица, когато зрителят си го казва.


Столовата
Roobar спряха да мислят само за закуска и отвориха кухня за топла, здрава и веган храна. Казва се Столова, но няма места за сядане със съучениците от офиса – към обедното меню се минава през foodpanda.bg и до час е при вас.


Филмът
Before the Flood – или документалният разрез на климатичните промени на Леонардо ди Каприо – върви безплатно в YouTube до 6 ноември. Гледайте бързо, преди да обяснявате на сухо как селебрити с яхти и джетове не може да ви говори за вредни емисии.


Инстаграмът
"As for me, I am very little", казва Валентина на @thatsval и пълни албума си с разни форми на "малкост", хванати в крачка. Честно казано, на нас ни се вижда доста голяма, така че се пристрояваме към останалите 79 хиляди, които я следват.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.