Топ 10


15 ноември 2016
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

16 ноември
Току-що мина и беше Световен ден на толерантността – почитат го ООН, УНИЦЕФ и по-добрите същества сред нас, които се надяваме да стават повече, въпреки черната сянка в Белия дом. #16ноемвривсекиден


Адидаските
Направени са от пластмасата, която човечеството хвърля в океана, задушавайки собственото си бъдеще. Не успяхме да влезем в чифт от първите UltraBOOST Uncaged, но през 2017 ще пуснат още един милион. Тичаме напред.


Лицата
Гледаме ги на @estipikal в инстаграм и не познаваме ръката, която ги рисува, но има супер попадения, доста познати физиономии и много сърдити момичета. Нетипично, но надолу в скрола става дори по-интересно.


Шевиците
За шия, пръсти и уши – с етикет Китна. Не сме ги виждали по базарите да ги пробваме, но ръчната работа изглежда фина и дървото някак стопля бродерията – добър акцент за дрехи монохром (макар че модата е в шарения си период, значи може и по-смело).


Албумът
Мием ръцете и разтваряме Elemental Living с възхищение – вътре дишат 60 топ образци на съвременната архитектура, които не пречат на природата, а я завършват. Гледаме Словенските Алпи през това стъкло за 50 долара от amazon.com.


Трейлърът
С кавър на Depeche Mode в колонките надзъртаме в американския филм по японската манга Ghost in the Shell и тръпки ни побиват. Скарлет Йохансон е киборг, който гони кибер-терористи, но дали създателите ѝ са я спасили, или заробили ще видим през март.


Съществото
Името му е панголин и значи "този, който се свива на кълбо" – колко точно звучи за най-търгувания бозайник в света (заради месото и бронята му). Едни хора крещят за опазването му и го хранят с мравки от ръка на #savepangolins в инстаграм – подаваме и нашата.


Шоуто
Точно сега поносимостта ни към думата "риалити" е много под нулата, но пускаме аванта на готварското Martha and Snoop's Potluck Dinner Party по VH1. Имената на двамата шефове са ясни, остава да видите как кучето лови омар.


Капитал 3.0
Или новият седмичен Капитал – с повдигнато съдържание, визия и комфорт в ръцете. При това вече излиза в петък, тъкмо преди да сме минали в ленив режим. Хубаво е, когато има кой да ни държи будни – във всеки смисъл на тази хубава дума.


Парчето
Witness е новото за дансинга от Mikhael Paskalev, с когото от 2013 избухваме по гащи (на I Spy). Сега обличаме шепа брокат и въртим рокенрола му до лятото, когато може да ни танцува и на живо. "Надявам се", написа в месинджър от Норвегия. Надяваме се и ние.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.