Топ 10


23 ноември 2016
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

Касичката
След като влязохме с този буркан в първата кауза на Goodink, се хванахме да го пълним. И ето какво – ако ежедневно изтръскваш вътре железните пари, неусетно и за нула време събираш сумата, която ти носи следващото съобщение. Просто е. Просто трябва да започнеш.


Съобщението
"*****, вашият полет е уреден. Нека планираме останалото от пътуването ви". Не е ли това най-вълнуващият ред, който можеш да прочетеш в средата на една сурова седмица? Останалото тъкмо започва – от там, където Враждебна свършва.


Рибите
"Носете ги, не ги яжте", пишат във фейсбука на Stella McCartney към този веган пуловер, а ние се сещаме как Никулден наближава и някои го празнуват с орехи и тофу (нямат кости, имат Омега 3). Иска ни се да чуваме по-често това и за предстоящите елени.


Концертът
На Руши Видинлиев, два пъти. Не беше сън и бяхме там – в тълпа от ужасно млади хора, които крещяха песните наизуст, и пред един човек със сериозен талант, който не се взима на сериозно. Емоционален кик – Kiss Kiss Bang Bang е новият ни ритъм на сърцето.
© Елена Ненкова


Портретите
Зън-зън наближава и всяко дете чака своята кисела физиономия до Дядо Коледа, а фотографът Джеф Рофман живее за това. Графикът му е задръстен, така че минаваме през галерията му във фейсбук – гледаме и си спомняме колко нацупено ни беше и на нас с онези огромни подаръци в ръце...
© facebook.com/JeffRoffmanPhotography


Сандвичът
Новото най-вкусно нещо между две филии хляб съдържа яйце, сирене, майонеза, домат и маруля. Няма лошо, ако не захапвате храна, в която липсват думи като гауда, прошуто и рукола, но понякога езикът се радва на най-семплите неща. От Supa Star.


Трейлърът
Първите капки от епоса за вярата, по който Скорсезе работи от 28 години, току-що се отрониха драматично. Silence очаквано излиза по Коледа, но не тръгва към Светите земи – действието тече главно в японската джунгла през 17 век и хич не е милостиво.


Пуфовете
От българския бранд Minty, който плете меко за тялото и дома. Тези пухени топки за сядане са толкова деликатни, че ни е жал да ги хвърлим на пода – е, стават и за зад гърба или под лакътя на канапето. От N8 by Склада (на Шишман 8).
© facebook.com/minty.bg


Чашката
Двама пловдивчани потапят кафето в бисквитката – няма грешка, чашките им са за ядене и издържат на мокро (горещо или студено) до час. По света тази еко идея не е нова, но ние досега хрупахме само фунийката на сладоледа. Cupffee, идвайте и в София!
© cupffee.com


Помощникът
Ако покрай вас има някой, чиято възраст започва с единица, заведете го на loveguide.bg и го оставете насаме с въпросите за секса, за да си намери отговорите и за любовта. Не е строго училище, а място, където за най-интимното се говори открито и приятелски.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.