Артистите


21 декември 2017
Как от всички 49 артисти, които са ни били на гости през 2017, избрахме само 12, които да дойдат у вас за цялата 2018? Трудно. Не по-лесно събрахме работата им върху един лист календар (търсете в брой #837), за да ви водят от януари до декември. Просто беше единствено да ги попитаме как виждат новата година за себе си, а те я нарисуваха с думи ето така:


ДАФНА СТОИЛКОВА
В личния ми календар за 2018 кон­стан­­та е любовта. Има време и простран­ство и за нови неща, места и хора.
АСПАРУХ ПЕТРОВ
Преди 10 години си мислех, че през 2018 вече ще съм пораснал, но пък влизам в годината, готов за мечтите от детството.
ЙОРДАНКА МИШЕВА
През 2018 ще намеря смелост да открия детето в мен, да бъда отново на 7, да опаковам багажа си в малката раница, да замижа и смело да завъртя глобуса, да спра въртенето с пръст и този път да замина еднопосочно.
ПОЛИНА СТОЯНОВА ‑ JO IYAA
През 2018 ще си позволявам повече и още повече време за море, почивки и приключения с приятели, свобода на мисълта, смели мечти, спокойствие, увереност и всеотдайност към всичко и всички, които обичам.
КОСТАДИН КОКАЛАНОВ
От 2018 искам да ми останат повече спомени от общуване с малката ми дъщеря. И въобще такива семпли семейни моменти, както и няколко смислени проекта. Нещо като 2017, но по-спокойна.
ДЕСИ БАЕВА
През 2018 ще спра да излизам от вкъщи в последната минута преди среща, а до края ѝ ще съм няколко нива по-добра версия на себе си.
ЕЛИЗАВЕТА AНГЕЛОВА
За 2018 се заричам най-после да спусна ръчната спирачка на самокритичността и да се насладя на пътуването без да преследвам крайната дестинация.
ИНА ХРИСТОВА
Няма кой да попречи на 2018 да бъде много любима година за мен. 8 е моето щастливо число – символ на безвремие и безкрайност.
ЕЛИСАВЕТА ВЪЧЕВА
През 2018 ще намаля планирането и ще увелича спонтанните решения.
КОНСТАНТИН КОЛЕВ
2018 ще е по-добра от 2017, защото, надявам се, ще направя повечко неща относно творбите си. Живот и здраве ще имам и шофьорска книжка и ще тормозя хората по улиците.
ЕЛЕНА НАЗЪРОВА
Когато се събудя през 2018, искам да съм по-спокойна и по-здрава, а също и да има сняг... Другото – после.
СОФИЯ ДИМИТРОВА
Иска ми се през 2018 да стигна до повече осъзнатост за себе си и за света наоколо и да живея повече в настоящия момент. Хората да са по-толерантни един към друг и да ценят това, което имат.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.