Топ 10


19 април 2017
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

Драгоманското блато
Ако морето ви е далече, Драгоман е на една стъпка и също има кей – около блатото, което е орнитоложка зона. Вместо за щъркели, се оглеждайте за орел змияр и орел рибар от наблюдателницата – висока вишка, която покатерва леко към орловия поглед.


Опаковката
"Think outside of the bottle", казват Skipping Rocks Lab и изваждат това Ooho! топче вода за пиене в ядлива и природолюбива опаковка от водорасли. Зовът им срещу пластмасата вече събра шестцифрена сума на crowdcube.com – дано нулите бързо се превърнат в единици чисто бъдеще.

 

Публикация, споделена от Ooho! (@oohowater) на


Сандвичите
Има Русалка, има и Еднорог – на @vibrantandpure в инстаграм Аделин сервира най-диско сандвичите с меко сирене, които можем да направим за първото парти на вилата (скоро). Дизайнът е абсолютно здравословен: цианът е от спирулина, магентата – от цвекло.

 

Публикация, споделена от Adeline Waugh (@vibrantandpure) на


Канско кино

"24 часа, 6 таксита и 6 истории, обединени от 1 смърт" се нижат в новия филм на Стефан Командарев, който се вряза в официалната селекция на фестивала в Кан през май! Заглавието е Посоки, чакаме после да завие и насам с някоя палмова клонка.


Now Listening...
Пoнеже 22 май наближава, а Анджело Бадаламенти го знаем наизуст, пробваме Туин Пийкс интерпретацията на странниците Xiu Xiu – цели 68 минути, композирани за изложбата David Lynch: Between Two Worlds в Куинсленд през 2015. Лазят тръпки, лазят.Албумът

DAMN. на Кендрик Ламар или човекът, който има в инстаграма си 2 поста и 5 милиона последователи. Светът полудява по новите му 14 парчета, които са достатъчно смели да заслужат имената си с главни букви. HUMBLE. вече върти и видео – скромно закачени сме.Животните
Котета и френчита всеки може да снима, но фотографът Роб предпочита козите, кравите и другите в сеното. Обяснява, че не са лесни модели, но пък някои купуват портретите им за дневната си – био интериорно решение, когато живееш в бетон.

 

Публикация, споделена от Rob MacInnis (@rob.macinnis) на


Инстаграмът
@cecile.dormeau, където една французойка драска (понякога и просто с флумастер) най-разногабаритните дупета и гърди, които сте виждали. Винаги е смешно, често е остроумно, а йогата е хит, дори когато се прави с франзела.

 

Публикация, споделена от Cécile Dormeau (@cecile.dormeau) на


Морето сега

"Един чисто бял облак е полегнал погрешка върху тихо море. Тогава оставаш чисто сам, с малахита на новата трева, мекото сиво на прибоя и вълшебството в точно този миг – ловиш го и знаеш, че новата година всъщност започва с Великден." #писмовбутилка


Салатата
След салата никога не искаме още една, но тази чупи правилото – микс от късове маруля, пиперливо пиле, кубчета чедар, царевица, тортийа и млечен сос. От миналата година я чакаме да се върне в Supa Star – и нашият велик ден в София дойде, амин!
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.