• The Big Beefeater Challenge: Жоро Панчев

  4 юли 2017

  The Big Beefeater Challenge представя петима артисти, поканени от Beefeater Gin да покажат лондонската естетика, приложена върху това, което умеят да правят най-добре. Всеки от тях излиза с проект, вдъхновен от мотото It Has a Big Taste и предизвикава следващия човек с "изключителен вкус" по веригата.
 • София става Лондон в The Big Beefeater Challenge

  27 юни 2017

  Колко Лондон можем да "забъркаме" в София? През последните две години английски улични музиканти свириха в централното бар каре, обсебен от котки и еднорози татуист маркира най-смелите, а чаен експерт разказа, показа, че и донесе да си "отпием" от лондонската чаена култура. Дано да сте внимавали в случката, защото тази година ще трябва да покажем какво сме научили и да си го направим лондонско без помощ от Острова.
 • Goto откриха новия си магазин край морето

  8 юни 2017

  Изисканите бижута Goto имат нов дом край морския бряг – с много гости и стил бе открит най-новият магазин на марката в Свети Влас.
 • Staropramen завладява Капана фест лято 2017

  1 юни 2017

  Пражка бира №1 в света пренася атмосферата на Златна Прага в Пловдив.
 • Флирт на пета степен

  28 април 2017

  "Обещавам, че утре няма да съжалявате. Тази водка е пет пъти дестилирана, както едни от най-добрите в света, и това е гаранция за отлично качество", казва ни миксологът зад бара, един от 20-те магьосниците, които тази вечер наливат в чашите новата водка Flirt 5. Вкусът й е страхотен, независимо дали я пием чиста, или в коктейл, а от хубавата емоция, която отключва, на сутринта главата не звъни.
 • The Phone Call събира приятели за легендарна футболна вечер

  28 април 2017

  Ексклузивна Мач Зона за финалите на Шампионска лига в София
 • Първи ресторант wagamama в България

  17 февруари 2017

  С отварянето на първия си ресторант у нас през март 2017 международният бранд wagamama ще предлага прясно приготвени ястия, вдъхновени от азиатската кухня, които са предпочитани от ценителите на вкусната храна в цял свят.
 • Преоткрий смартфон фотографията с новия Huawei P9 в синьо

  16 ноември 2016

  Вероятно вече сте чули от приятели, че има един телефон на Huawei, който снима убийствено, защото е разработен съвместно с легендарната марка Leica. Ето го пред вас – Huawei P9.
 • Да развиваш ума, тялото си, но най-вече душата

  31 октомври 2016

  Понеделник е, но можеш да се събудиш и да посрещнеш утрото с усмивка. Знаеш, че новата седмица ти е подготвила служебни ангажименти, но така или иначе очакваш с нетърпение срещата в офиса с приятелите, с които си прекарал поредния главозамайващ уикенд. Уикенд, изпълнен с емоции, смях, дейности на открито, уикенд, превърнал познанството в приятелство и срещите в извънработно време – в удоволствие.
 • Ново филмово заглавие обещава изненади и неочаквани обрати през ноември

  30 октомври 2016

  Петък вечер е новото филмово заглавие, което излиза през ноември. Проектът беше грижливо пазен в тайна дълго време и единственото известно около него беше постерът, който се появи малко по-рано този месец.
 • Избери филма на Лондон в Our London Movie Awards

  2 септември 2016

  За милиони хора по света Лондон е град, вдъхновил някои от най-великите кино ленти на всички времена и терен на вълнуващи сюжети и емблематични филмови сцени. Това е и причината Beefeater Gin да отдаде своята почит на тези необикновени истории, способни да "разкажат" непокорния лондонски дух.
 • Alcatel IDOL4 – още повече забавление

  22 август 2016

  Винаги сте искали повече от вашия телефон – да запечатате перфектния момент за секунда, да слушате постоянно любимата си музика, да сте винаги на гребена на вълната... Ако искате дори повече, IDOL4, най-новият модел смартфон на Alcatel, непременно ще ви стане симпатичен. Той притежава наистина страхотни характеристики и е пълен с изненади – уникални очила за виртуална реалност и супер як BOOM бутон.
 • С дъх на свежест

  16 юни 2016

  Семейството на Пиринско посреща лятото в компанията на най-новото си попълнение – Младо Пиво със своите половин литър свежест и три сорта хмел.
 • София знае защо

  10 юни 2016

  Ти си… търсач на силни усещания.
  Обичаш… предизвикателствата.
  Това лято искаш… нещо различно.
 • София знае защо

  2 юни 2016


  Ако се чудиш в какво да вложиш енергията си това лято...
 • В Капана на Столично

  31 май 2016

  Капана Фест не го дават по телевизията, но със сигурност не губи от това. Капана Фест е лично изживяване. Нищо не може да се сравни с приключението да се запилееш из лабиринта от улички в търсене на сергийки, базари, работилници за всичкоправене, музика... и бира! Така е редно за една европейска столица на културата, каквато е Пловдив. И въпреки че не е спонсор, Stolichno стяга своите любими три куфара – Weiss, Pale Bock и Bock и тръгва към града под тепетата, за да глези и вдъхновява фестивалните хора.
 • Столичният стопаджия минава към тъмната страна

  21 май 2016

  Няма бяло без черно и любимият ни свръх човек не прави изключение. Сядат Дарт Вейдър, Принцът на мрака Ози и Гурко на по един bock. Не, това не е начало на виц. Това е началото на историята, в която любимият ни стопаджия вкусва за първи път от сладостта на тъмната страна.
 • Столичният стопаджия се впуска в нова авантюра

  16 май 2016

  Столичният стопаджия Георги Згуров се впуска в нова авантюра. Авантюра, към която го подтикна спомен за една незабравима първа среща. Коя е тя, накарала коравото мъжко сърце да трепне?
 • Нов супергерой на хоризонта: Столичният Стопаджия

  9 май 2016

  Аз съм Георги Згуров, но всички ме знаят като Гурко. Някои ме познават като фронтмен на Анимационерите, за други съм познат като радиоводещ. Сега ще видите и супергеройската ми страна, защото през следващите няколко седмици аз ще бъда Столичният (бирен) стопаджия. Скочил в куражлийските гащи, смело ще ви въвлека в това бирено приключение и нищо не е в състояние да ни спре да преминем от тъмната към светлата страна на пивото... И обратното!
 • Близо 300 фена се включиха в Stay True Story

  28 април 2016

  Близо 300 души се включиха в литературния експеримент на Ballantine’s - Stay True Story, в който 11 популярни български автори издирваха интересни лични сюжети, за да ги превърнат във вдъхновяващи истории.