Ант-мен

Ант-мен


Оригинално заглавие: Ant-man
Език: английски
Превод: с български субтитри
Жанр: фантастичен, екшън
САЩ, 2015, 117’
Режисьор: Едгар Райт
С: Пол Ръд, Еванджелин Лили, Майкъл Дъглас, Патрик Уилсън, Джуди Гриър, Хейли Атуел, Мат Джералд, Майкъл Пеня, Кори Стол
Във вселената на Марвел винаги е имало един правилен размер – XXL. Колкото по-гигантски отломки хвърчат във въздуха, толкова по-добре. Ант-Мен върви право срещу течението с миниатюрния си герой, способен да се промуши през ключалка, да прави каскади върху дулото на пистолет и да оцелее след катастрофа с детско влакче.


Резултатът? – този филм е като глътка тоник след бутилка джин! При това ободрява и с хумор, на който студиото ще залага все повече след триумфа на Пазителите на галактиката. Лекият като крилце на насекомо тон идва най-вече от комика Пол Ръд в ролята на супер мравката, който прилича на момче от съседния блок дори повече от клегата супер паяк. Работата му тук е да влезе в специалния костюм, който го смалява до сантиметър и го прави бърз като куршум, и да претършува лабораторията на един лош асистент, откраднал откритието на своя професор (Майкъл Дъглас), за да съсипе света. Историята е камерна, но зарядът й събаря покрива – препоръчва се дори на хора, които не могат да назоват по име нито един от Отмъстителите.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.