Лабиринтът: Последният кандидат 3D

Лабиринтът: Последният кандидат 3D


Оригинално заглавие: The Maze Runner: The Death Cure
Език: английски
Превод: с български субтитри
Жанр: фантастичен, екшън, трилър
САЩ, 2017, 142'
Режисьор: Уес Бол
С: Дилън О’Брайън, Кая Скоделарио, Томас Броуди-Сангстър, Ейдан Гилън, Уолтън Гогинс, Джанкарло Еспозито, Бари Пепър, Ки Хонг Лий, Декстър Дарден
"Прекарахме три години зад стените, опитвайки се да избягаме, а сега искаме да се върнем обратно" – звучи странно, но това е посоката на последната отсечка от антиутопичната трилогия по Джеймс Дашнър.


Може да се присъедините и без да сте гледали предните две, защото камерата услужливо прескача назад към времето, когато група тийнейджъри се озовават за първи път в капана на Лабиринта. След като Томас (Дилън О‘Брайън) и компания успяха да избягат оттам и да открият, че са просто зайчета в експеримента на корпорация ЗЛО, сега възелът се затяга – оказва се, че животът на човечеството зависи от готовността им да пожертват своя. Изпитанието им изисква да проникнат в Последния град, където д-р Пейдж измъчва имунизираните срещу инфекцията деца, за да открие антидот, и включва зрелищен обир на влак със заложници. Всичко това напомня твърде много на другите в нишата – Дивергенти и Игрите на глада, но все пак Лабиринтът се разплита в собствено темпо и даже успява да извади няколко изненади от шапката – там някъде сред очаквания низ от експлозии и престрелки на фона на градската пустиня.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.