• Lego филмът: Батман The Lego Batman Movie

  САЩ, 2017, 104'
  Режисьор: Крис Макей · Озвучен на български с гласовете на: Елена Бойчева, Камен Воденичаров, Александра Раева, Атанас Сребрев, Иля ...

  След Lego: Филмът от 2014, който отнесе няколко награди БАФТА и номинация за Оскар, Батман получава собствена анимация с квадратни форми.

  Arena Grand Mall Varna  
  Arena Mall Varna  
 • Жан от Луната Jean de la luna

  Франция/Германия/Ирландия 2012, 95'
  Режисьори: Стефан Счеч, Сара Клара Вебер

  Монотонният живот на Луната е скучен за Жан. Веднъж той се хваща за опашката на една прелитаща комета и така попада на повърхността на нова планета - Земята. Но това не е добре за малките обитатели на планетата Земя - децата не могат да заспят, докато Жан е при тях. Преди Президентът да е успял да го залови, малки и големи обединяват сили, за да може Жан да се завърне на своето място в Луната.

  Фестивален и конгресен център  
 • Красавицата и Звяра Beauty and the Beast

  САЩ, 2017, 129'
  Режисьор: Бил Кондън · С: Ема Уотсън, Дан Стивънс, Люк Евънс, Джош Гад, Кевин Клайн, Юън Макгрегър, Иън Маккелън, Ема Томпсън, Стенли Тучи

  "История, стара колкото света" е тази за любовта, която може да избухне между две същества, независимо от вида или пола им.

  Arena Grand Mall Varna  
 • Рок Дог 3D Rock Dog

  Китай/Канада, 2016, 80'
  Режисьор: Аш Бранън

  Вместо бутилка Кока-Кола като в Боговете сигурно са полудели, в канадската анимация от небето пада цяло радио, за да насърчи тибетския мастиф Боди да захапе мечтата си за опашката.

  Arena Mall Varna  
 • Снежната кралица 3: Огън и лед 3D Снежная королева 3: Огонь и Лед

  Русия, 2016, 80'
  Режисьор: Алексей Цицилин

  Едно докосване до Камъка на мечтите обръща на 180 градуса плановете на Герда и Кай, в които се вселяват духовете на Снежната кралица и Огнения крал.

  Arena Grand Mall Varna