• Жена ми се казва Борис


  от Рафи Шарт · Превод: Светлана Панчева · Режисьор: Владлен Александров · Сценограф: Петьо Начев · Костюми: Антония Попова и ...

  Никой няма да иска да се окаже в положение, когато любовницата му внезапно му заявява, че ще се срещне с жена му, за да й разкаже всичко за тяхната двегодишна интимна връзка.

  Държавна опера Стара Загора  
 • .
 • Забраненото шоу на Рачков


  Моноспектакъл на Димитър Рачков

  Забраненото шоу на Рачков е комедиен моноспектакъл, който ни въвежда в кухнята на телевизията. Как се правят новините? Лъжат ли ни рекламите? Какво работи продуцентът? Свършват ли някога сапунените сериали? Това са само част от въпросите, на които дава отговор един от най-обичаните шоумени в България.

  Летен театър Стара Загора  
 • Никой не е пълно 6


  по идея на Елин Рахнев · Стенд-ъп комедия с Иванка Шекерова

  Моноспектакълът Никой не е пълно 6 - бясното шоу на Шекерова е за оценките в живота и в училище на пълната отличничка и учителка по професия Райна Апостолова, която се сблъсква със суровата действителност.

  Къщата на архитекта  
 • Последният човек


  по романа 1984 на Джордж Оруел · Постановка и режисура: Веселка Кунчева · Сценография: Мариета Голомехова · С: Милица Гладнишка, ...

  Последният човек в Европа (The last man in Europe) е първоначалното заглавие на романа, върху който Оруел работи в продължение на три години, провокиран от разделянето на света на „зони на влияние“, определени на Техеранската конференция.


  Държавен куклен театър – Стара Загора