• Deep Purple The Long Goodbye

  След тест драйв на родната публика през ноември, Иън Гилън пак каца в София и води компанията, която очаквахме – Роджър Глоувър, Иън Пейс, Стийв Морз и Дон Еъри.

  Арена Армеец  
 • Harry Potter In Concert

  Величествената музика на Джон Уилямс, изпълнена на живо от симфоничен оркестър в пълен синхрон с първата серия от сагата за момчето-което-оживя – Хари Потър и философският камък, и то в HD, и то на 12-метров екран.

  Национален дворец на културата  
 • Oláh Dezső Trio

  Да се чете като Дежьо Ола Трио. Или стрейт-ахед джаз формацията около младия унгарски пианист със същото име.

  Studio 5  
 • Suicidal Angels

  Траш метъл дискографията им от 2002 до днес се намества в сетлиста до всички нови парчета от наскоро опечения им албум Division of Blood.

  Mixtape 5  
 • Titanic Live In Concert

  След Властелинът и Замръзналото кралство беше крайно време под жив съпровод на голям екран да се върне и нещо за романтиците сред нас.

  Национален дворец на културата  
 • Varekai

  Buy tickets

  Режисьор: Доминик Шампейн · Костюми: Ейко Ишиока · С: Цирк дю Солей

  Varekai пресъздава мита за Икар с цветни костюми, музика на живо, впечатляващи декор и хореография, а Цирк дю Солей съчетава акробатични умения, сила и бързина, комбинирани с елегантно и ефирно изпълнение.

  Арена Армеец  
 • Vataff Project

  Звуков експеримент от абстракции, електронна музика, бийт и етно инструменти от цял свят, който се архивира във вече пети албум. Адресът за премиерата му е както следва.

  Maze  
 • Wax Tailor Live Band

  Тъкмо се запознахме с него и той взе, че отмени концерта си на 14 октомври в София. "По лични причини", успокои ни, и обеща нова дата, която да заградим в календарите. Е, ясна е - 16 март 2017.

  Sofia Live Club  
 • Ара Маликян

  За първи път у нас пристига любимият цигулар на Педро Алмодовар и Карлос Саура, прочутият ливанец с испански паспорт и арменска кръв - гениалният Ара Маликян.

  Национален дворец на културата  
 • Большой Московский Цирк: Circus 2.0

  Buy tickets

  Большой Московский Цирк

  Ефектен декор, пищни костюми, авторска музика, изпълнена от оркестър на живо, и оригинална хореография. На манежа братя Запашние представят салтомортале (смъртен скок) и други опасни, акробатични номера върху препускащи коне, а децата се забавляват с дресурата на кучета.

  Арена Армеец  
 • Оркестърът на Глен Милър

  Повече от 75 години след основаването на биг бенда от големия композитор Глен Милър, не спираме да се вдъхновяваме от гениалните му Moonlight Serenade, In The Mood, Chatanooga Choo Choo, Pensylvania 6-5000 или American Patrol. Ще го видим и чуем отново в София през март с концертната програма It’s Glenn Miller Time.

  Национален дворец на културата