• A Song For You


  С: Камелия Тодорова, Живко Петров Трио - JP3

  Ще слушаме песни от репертоара на Били Холидей, Ела Фицджералд, Нина Симон и др.
  · Европейски музикален фестивал
  Концертен комплекс България  
 • Deep Purple The Long Goodbye

  След тест драйв на родната публика през ноември, Иън Гилън пак каца в София и води компанията, която очаквахме – Роджър Глоувър, Иън Пейс, Стийв Морз и Дон Еъри.

  Арена Армеец  
 • Il Volo

  Само за няколко години певците от италианското трио Il Volo покориха многомилионна аудитория и си създадоха статут на световни мултиплатинени изпълнители. На уникалните им гласове и сценично обаяние ще станем свидетели и ние, когато на 30 юни Пиеро Бароне, Иняцо Боскето и Джанлука Джинобле се качат на сцената в зала 1 на НДК, под съпровода на симфоничен оркестър.

  Национален дворец на културата  
 • Varekai

  Buy tickets

  Режисьор: Доминик Шампейн · Костюми: Ейко Ишиока · С: Цирк дю Солей

  Varekai пресъздава мита за Икар с цветни костюми, музика на живо, впечатляващи декор и хореография, а Цирк дю Солей съчетава акробатични умения, сила и бързина, комбинирани с елегантно и ефирно изпълнение.

  Арена Армеец  
 • Алекс Клер

  Парчето му Too Close влезе в рекламната кампания на Internet Explorer през 2012 и оттогава не е излизало от браузърите на феновете, които превъртаха два албума в продължение на 3 години в очакване на третия.

  Sofia Live Club  
 • Большой Московский Цирк: Circus 2.0


  Большой Московский Цирк

  Ефектен декор, пищни костюми, авторска музика, изпълнена от оркестър на живо, и оригинална хореография. На манежа братя Запашние представят салтомортале (смъртен скок) и други опасни, акробатични номера върху препускащи коне, а децата се забавляват с дресурата на кучета.

  Арена Армеец  
 • Джана Нанини

  Наред с тази на Ерос Рамацоти, нейната музика е любима на папа Бенедикт XVI (и не, не свири църковни мелодии).

  Национален дворец на културата  
 • Концерт за бебоци


  Реж.: Юлия Кръстева · Дир.: Борис Спасов · Участват: солисти и оркестър

  Софийска опера и балет отваря вратите си за най-малките – бебета и деца до 3-годишна възраст със своите специални Концерти за бебоци.

  Национална опера и балет