Въпроси


Добре дошли в раздела за регистрирани потребители на Programata.bg.

1. Защо да се регистрирам?
Регистрираните потребители имат възможност да коментират статиите, новините, местата и събитията, публикувани в уебсайта. Можете да добавяте събития в личния си календар. Можете и да гласувате за заведенията.

2. Как да се регистрирам?
Въведете данните си във формата за регистрация. След регистрацията на въведения от вас e-mail ще получите съобщение, в което има линк. Едва когато отидете на този линк, вашата парола ще бъде активирана. Правим това, за да намалим злоупотребите при регистрация.

3. Как да пиша коментари?
Регистрирайте се и влезте в сайта. Вече можете да пишете коментари. Формата за коментари се намира в дъното на страниците на контретните интервюта, новини, събития или места/заведения.

4. Как да гласувам?
Регистрирайте се и влезте в сайта. Вече можете да гласувате за контретните събития или места/заведения. Формата за гласуване се намира в горната част на страницата за съответното място/събитие.

5. Как да си сменя паролата?
След като влезете в сайта, можете да смените паролата си. Ще получите e-mail с новата парола.

6. Забравил съм си паролата…
Ако помните с кой e-mail сте се регистрирали, ще ви изпратим нова парола, която се генерира автоматично. С нея ще можете да влезете в сайта. Можете да смените тази парола с парола по ваш избор. За съжаление не можем да ви изпратим старата парола.

7. Какво да направя, за да се зарежда информацията за моя град?
При използването на сайта последния посещаван от вас град се записва в cookie. Когато отворите отново сайта от същия компютър, той ще покаже автоматично информацията за запомнения град.