Ma Baker Шейново


Адрес: София, ул. Шейново 8
Работно време: пн-пт 07:15-20:30, сб-нд 09:00-20:30
Мобилен: 088 250 95 87
Добре позната и сполучлива концепция пекарна + кафене ви очаква и в третото уютно заведение от веригата Ma Baker.

Новооткритото в близост до сградата на БНТ място за вкусно хапване залага на изпитаната си продукция (ръчно и на място приготвени хляб, сандвичи, кексове, торти, кифлички, гризини и лимонада). В момента за добрия ви апетит работят цял екип кулинари, които тестват различни видове топли сандвичи, маслинови пръчици (с каламата и зелени маслини, само за 1лв) и емпанадас с примамлив пълнеж от телешка кайма.
Разбира се, сладкишите продължават да се на почит в Ma Baker, а от новия асортимент специално препоръчваме вълшебните шоколадови курабии с вишни и белгийски шоколад (75гр за 2,30лв).
Специално разработените нови предложения от бара са базирани на идеята за здравословно хранене. Задължително опитайте фреша от зелена ябълка и магданоз (3,90лв), както и този от морков, червено цвекло и ябълка. В шейковете няма да откриете нито един вреден консервант, но пък ванилията вътре със сигурност ще е от истинска шушулка. Освежаващите фрапета (от пресни сезонни плодове, 2,90лв) и традиционната домашна лимонада (2,10лв) допълват разнообразието от качествени студени напитки, а студеният чай от замразени плодове и без грам кофеин (2лв) е направо задължителен, ако искате да повишите тонуса си или просто да получите необходимата порция минерали за деня.
След като изберете желаната вкусотия от витрината, може да се настаните удобно на второто ниво или просто да прескочите плъзгащата се стъклена стена и да седнете на въздух отвън.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.