• Нощ на музеите и галериите Стара Загора 2012

  19 май 2012
  Още една незабравима нощ на музеите и галериите ви очаква на 19 май.
  От девет вечерта до два сутринта вратите на Регионален исторически музей Стара Загора, Музея на религиите и Къща-музей Градски бит XIX в. ще останат отворени.
  Вход свободен
 • Арт уикенд

  9 - 10 декември 2011
  Прожекция Time – Material
  Кино Комсомол, 9 дек, 19:00; 2лв
  Изложба на Мариан Станчев-Manо
  Ресторант Империя, 10 дек, 20:00
  Парти с Dekonstrukt – audio-visual performance + DJ/VJ set
  Ресторант Империя, 10 дек, 22:00 часа; 4лв
 • Различният поглед

  16 - 18 септември 2011
  Фестивал на изкуствата 2011
  За четвърта поредна година и вече в рамките на три дни! Фестивалът, който придоби статута на най-мащабното младежко събитие в града и региона, ще премине под мотото Заедно в изкуството, акцентирайки върху неформалното образование. Зрителите ще се наслаждават на майсторството на над 30 музикални групи и ди джеи в различни стилове, които ще звучат на откритата сцена и в клубовете. В програмата са заложени още: театрални представления, кино прожекции, изложби, презентации и конференции, занаятчийски работилници, историческа възстановка, цирково изкуство и др. Представители на клуб Зараза отново ще участват с мобилен кабинет от мястото на събитието за изследване и консултиране за HIV/СПИН. Арт ателиета и спортен форум ще бъдат обединени в Шеметна надпревара, която е предизвикателство към най-ентусиазираните и енергични от вас.
 • 12

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098