• Select Club & Garden

  Адрес: Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 105А
  Работно време: 08:30 - ...

 • .
 • Јаzz-а

  Адрес: Стара Загора, ул. Юрий Венелин 7

 • Еagles

  Адрес: Стара Загора, ул. Цар Иван Шишман 53
  Работно време: 10:00–04:00

 • Безжичен интернетКлуб Caribi

  Адрес: Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 105А
  Работно време: пн–нд 09:00–03:00

 • Хоризонт

  Адрес: Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 140
  Работно време: 08:00-02:00