Like.Bulgaria

Like.Bulgaria
Жанр: фотографии
България е като много страни по света, които удивяват с неземни красоти, любопитни особености и велики личности, чиито имена си струва да помните. Същевременно, България е като никоя друга - красотите й са отличителни, особеностите й са индивидуални, а великите личности - неповторими.


Ако думите не са ви достатъчни и искате да се убедите в цялата тази прелест с очите си, то тогава наминете през уютното пространство на галерия Vivacom Art Hall (ул. Гурко 4-6) между 25 юли и 31 август. Очаква ви мащабна изложба на визиите, изработени в рамките на напълно независимия и особено приятен социален проект Like. Bulgaria, който - гарантираме, бързо ще обикнете.

Проектът...
...стартира преди близо половин година спонтанно и шеговито. В една обикновена утрин, на Николай Тонков, творчески директор на базираното в София и Берлин дизайн студио Formschlag, хрумва простата сама по себе си идея, да направи нещо позитивно. Поства първата визия на Like. Bulgaria във facebook и от like на like, и от share на share, шест месеца по-късно проектът има над 10 000 фена, повече от 120 чудесни визии, а красивите моменти и места на България достигат до все повече българи и техните социални кръгове във всяка точка на света.

Изложбата...
...бе официално открита вечерта на 25 юли. Без значение дали сте били сред скъпите гости на събитието или тепърва научавате за съществуването на тази изложба обаче, притегателна сила на Like. Bulgaria ще ви накара да посетите пространството на Vivacom Art Hall повече от веднъж. Чувството да видите визиите в голям размер на стената пред себе си е неповторимо, но от любопитство можете да разгледате първо facebook страницата на проекта. България е една. Харесайте я!

Интервюто ни с Николай Тонков прочетете тук


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1081