• Здравка Василева

  През миналата година Галерия Дяков показа творби на Здравка Василева в представителна обща експозиция, а тази година художничката ще бъде представена на публиката в самостоятелна изложба, изградена от творби, специално нарисувани и селектирани за пространството на галерията, които тя е обединила под името В очакване на деня.

  Дяков  
 • .
 • Марияна Василева

  Pro homine е първата самостоятелна изложба в галерия Sariev на българската художничка, работeща в Берлин, Марияна Василева. pro homine, преведено буквално, означава „за човека“ и е принцип, който e включен в множество международни договори за правата на човека, по силата на който в името на човека нормата трябва да се използва в по-широко тълкуване.

  Sariev Contemporary  
 • Стефан Балтов

  Новата изложба живопис Нео - романтизъм. Пейзажи от Аркадия на Стефан Балтов ни води в магичната и мистична страна Аркадия. Място за светлина, чистота и идеалистичност. Там светли и нежни същества се реят в пространството, населявайки го с безплътна доброта.

  Възраждане  

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098