• Марина Генова

  Марина Генова е артист, който изследва въздействието на бързо развиващите се технологии и мрежи върху идеологически, икономически и политически структури, чрез популярна култура и постмодерни реалности.

  Художествена галерия Борис Георгиев  
 • .
 • Николай Ангелов – Гари

  Шестата самостоятелна изява на Гари в галерия Ларго носи названието Спасение има и представя живописни платна, рисувани в последната една година.

  Арт Галерия Ларго [Варна]  
 • Петко Ломски

  Изложбата включва акварели на един от майсторите на колорита Петко Петков. Изложбата, готвена специално за това пространството, показва най-новите творби на свързания с Варна художник Петко Петков, известен на ценителите и като Петко Ломски.

  Художествен музей Георги Велчев  
 • Петя Тенева

  Арт галерия Le Papillon отново е домакин на най-новите творби на художничката с фотографски усет - Петя Танева. Осемнадесет акварела съхранили настроението от хубавото време, когато като че ли, капките вода се изпаряват и се смесват с пигмента, ни пренасят сред утринната Омара, за която ни разказва лиричната художничка.

  Арт Галерия Папийон - Изложбен салон [Варна]  

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098