Павел Митков

Павел Митков
Жанр: живопис
Картините на Павел Митков носят послание за мир, доброта и хармония. Авторът до момента разделя творчеството си на три периода: Преди 2000, от 2000-2012 и след 2012.


Най-интересен е периодът след 2012, в който Павел Митков обръща внимание на две дати: 21.12.12 познат като края на света и 10.02.13, настъпването на ерата на Водолея и новата китайска година. Според авторът това бе времето, в което света избра свой бъдещ 2000 годишен цикъл и доброто надделя. Винаги позитивен, зареден с огромна енергия Митков превръща последния си период в мисия на живота си. А именно, да не рисува просто картини, а да създава и влага в платната си огромна любов. Авторът вярва, че една картина може да промени живота на човек.
Той активно участва в политическия, социалния и артистичен живот не само в България, но и на много места по света. Открива свои салони в Берлин, Германия, Карлови Вари, Чехия, Москва Русия, Верона (Италия), Вашингтон, Ню Йорк (САЩ), обича и често пътува на изток, Токио Япония, Владивосток, Русия и т. н.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.