Толкова много любов

13 февруари 2014 текст Стохрифор Лукомб
Ясно ни е, че отбелязването на Свети Валентин няма истински традиции в България, но също така осъзнаваме, че е добър повод да направите нещо приятно, заедно с любимия си човек. Ето и нашата малка, но сладка и украсена с червени и розови сърца селекция събития за 14  февруари.


Кино
Няма нищо случайно в премиерната дата на романтичната (и особено звездна) продукция Зимна приказка в Ню Йорк – филмът с Колин Фарел, Дженифър Конъли и Ръсел Кроу тръгва в кината точно този петък. А ние се басираме, че ще ви разчувства доволно много навръх любовния празник. Почти същото можем да кажем за фантастично-романтичната френска история Пяната на дните, която вече имаше отделни прожекции в София, но от 14 февруари нататък можем да я гледаме почти всеки ден.
В Cinema City пък ви дават възможност да отправите нежно послание към половинката си, с което да направите петъчното ходене на кино още по-чудесно. Съвсем безплатно е, просто влезте във facebook страницата на кино веригата и използвайте приложението им.

Театър
Билети за представления (романтични или пък съвсем неромантични) е трудно да намерите в последния момент, но на Свети Валентин е помислено и за това. За пета година театър Българска армия дава възможност влюбените да получат безплатен билет за двама. Само срещу една целувка! Представлението в петък е Ромео и Жулиетa (под режисурата на Николай Ламбрев, Явор Бахаров и Радина Кърджилова в главните роли), началото е 19:00.

Музика
Както в края на всяка работна седмица, има десетки партита и концерти, но само някои от тях са обвързани с празника. След 21:30 Белослава ще пее за любов­та и красотата в Raffy Terassa Bar (на Витоша 18Б) – концертът ще бъде специален, тихичък и освен гласа на Белослава, ще се чува само акустичната китара на Антони Рикев. Доста по-шумно ще е в Rainbow Plaza (Атанас Дуков 29), където след девет вечерта ще има песни и особено – танци с Deep Zone Project и чудесната Мария Илиева. След 23:00 в Sofia Live Club пък можете да присъствате на Love Live – тоест сантиментален концерт на Орлин Павлов и неговия бенд.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.