Кино култура

6 декември 2012 текст Таня Трендафилова
Или с какво най-добре вървят филмите :-)


Пуканки
Киното без пуканки е като Пришълецът без Сигърни Уивър или като Класицизма без Моцарт, с една дума – няма никакъв смисъл от него. Така че – от най-големите с повече масло и да се надяваме, че детето на задния ред ще заспи, като спрат осветлението.

Чипс и друга храна в ПВЦ

Сигурен знак, че на някой му се скъпи процентът за бакшиш в кръчма. Ако ви замирише на сръбска скара, бягайте към най-близката бирария – така или иначе зрелище на празен стомах не върви.

Бира

Съществува два вида – в кенче от кинолавката до касата или от пластмасова двулитровка, внесена в раница, която се отваря с покашляне веднага след началните надписи. Въпрос на аритметика.

Кафе
В зависимост от това дали е топло, или студено, задължително се разлива до, но най-често върху притежателя си. Стойките за чаши обикновено само помагат на гравитацията да си свърши работата.

Бонбони
има само едно по-дразнещо нещо от люпенето на семки под прикритието на тъмнината и това е звукът от развиващ се станиол. Единствено, ако в този момент на екрана върви Шоколад на Хьолстрьом , имате някакво жалко оправдание и то при положение, че споделите със стоящия отляво (с повече стафиди, ако може).


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.