Проходът

11 февруари 2019

Докато гледахме трейлъра, си помислихме, че пристрастяващата формула на Живите мъртви се връща с пълна сила в този нов сериал на Fox. Схемата обаче е съвсем различна и се съдържа в инжекция, способна да превърне хората във вампири, които не блестят и не желаят зайча кръв. Желаят твоята.
През режисьорско око на Мат Рийвс (отговорен за Зората на планетата на маймуните и Чудовищно) Проходът разказва за края на света и проекта Ной - тайна медицинска лаборатория, разработваща вирус с потенциала или да се превърне в лек за всички болести, или да унищожи човешката раса. За своите тестове учените се нуждаят от дете, което никой няма да търси, и избират Ейми Белафонте, изоставена в сиропиталище. Когато изпращат агент Брад Уолгаст да я вземе оттам и да я хвърли в аквариума за човешки опитни свинчета, без да подозира за проекта, инстинктите му проговарят в полза на това да отведе Ейми колкото се може по-надалеч. Дори това да значи апокалипсис.

По едноименния бестселър на Джъстин Кронин за свят с нова раса, застрашаваща нашата, този фентъзи трилър ни застига на 11 януари в 22:00 по Fox. 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.