Сериали, които може да са ни избягали

9 ноември 2020
Понякога сме прекалено заети или през очите ни минават толкова много цветни образи, част от късове серийни истории, че забравяме да добавим в списъка си добрите заглавия от последните месеци. Следващите три са точно такива, така че ги вземете под ръка, гласувайте тук за наградите на HiComm Entertainment Content Awards 2020-2021 и спечелете 55-инчов телевизор Philips, на който да ви се открият в пълния им блясък.


Отгледани от вълци
Най-големият ни кошмар е човечеството да изчезне и да разчитаме на някой друг да ни спасява. Точно такова е действието тук – Земята е унищожена от война, която заличава нея, и нас, но няма страшно. Два андроида – Майка и Баща – имат задачата да отгледат човешки деца на планетата Кеплер-22б. Двамата обаче разбират, че е трудно да накарат хората да преодолеят своите разногласия, когато новата колония е застрашена от разпад заради коварните религиозни размирици.

  

The Umbrella Academy
В свежи два сезона проследяваме историята на седем братя и сестри, осиновени от странен човек заради специалните им способности. Вместо имена предпочитат да използват числа и смъртта на техния баща (към когото не са много привързани) и се събират отново след години на бягство. Но един от братята – 5, изчезва мистериозно преди много години и сега се връща с образа си на 13-годишен, за да им каже, че апокалипсиса настъпва след 8 дни, но не и преди да ги попита "Господи, кого трябва да убия за чаша кафе".

  

Pure
В тази забавна и малко чудата комедия Марни не може да се отърве от нечистите си помисли. И под нечисти помисли имаме предвид, че не може да спре да мисли за секс и да вижда другите хора голи. Но когато пристига в Лондон, е решена да построи нов живот за себе си и това малко неудобство да не ѝ пречи на нормалността, към която се стреми. 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.