Билети за "В самотата на памуковите полета" с Малкович от 25-и

24 януари 2023
На 25 януари чакаме часовника да удари 12:00, за да се снабдим с билет за най-дългоочакваното театрално събитие за годината - постановката В самотата на памуковите полета на Бернар-Мари Колтес под режисурата на Тимофей Кулябин в Народен театър „Иван Вазов“.


Заедно с Малкович на сцената излиза литовската актриса Ингеборга Дапкунайте и двамата звездни актьори ни потапят във философски диалог. Ролите в пиесата са две - Дилър и Клиент, но така и не научаваме целта на тяхната среща, нито естеството на сключената между тях сделка. Истината е скрита между редовете и нейното разплитане е изцяло в наши ръце.

Прекарваме повече време в подсъзнанието на героите, отколкото в тяхната физическа среда, губим се в електричеството на техния конфликт и лабиринта на комплексния диалог. В центъра на взаимодействието им се корени ужасна тайна, която постепенно започва да разяжда съвестта им. Камери постоянно следят действията на персонажите и прожектират реакциите им със силата на всевиждащо око, разкривайки уликите за незарастналите рани от миналото им.

Малкович не си партнира с Дапкунайте за пръв път - с десетките си филмови и сценични колаборации, сред които пиесата The Giacomo Variations и филма About Love. For Adults Only, двамата се превръщат в добре синхронизиран артистичен дует.

Билетите за представленията на 16, 17 и 18 февруари ще бъдат на цена между 50 и 400 лева, разделени в 8 ценови категории. Очакваме да грабнем своя шанс да се докоснем до мистериозното произведение и майсторските актьорски изпълнения, като следим мрежата на Eventim или просто пристигнем навреме на касите на Народния театър, защото сме сигурни, че залата ще бъде пълна.

Докато чакаме да дойде денят на представлението, научаваме 9 малко познати факта за Джон Малкович. 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.