Спешно за билети: BG edition

9 май 2019
Ицо Хазарта, Руши и Иван Шопов в колаборация с Насимо летят и се разпродават бързо, така че нашият съвет е да се насочите към сайтовете за билети преди датите.


ИЦО ХАЗАРТА
Sofia Live Club, 18 май, 20:00, 20лв (вход) и 33лв (вход+диск) от eventim.bg   


След сингъла Браво, който навъртя близо 8 милиона пускания в YouTube, рапърът навива соло рими в албума Неправилен рап. Колко правилно го е сглобил, слушаме право от устата му следващата събота под НДК, откъдето си тръгваме и с диск за нищо пари.

РУШИ
Terminal 1; 1 юни, 21:00, 20лв от eventim.bg

 

Когато името му стои на афиша, билетите се разпродават бързо и сега са останали наполовина. Освен с Иво Чалъков (китари), Васил Вутев (барабани), Денис Попстоев (синтове и програминг), Катя Кръстева и Елена Сиракова (бек вокали), Руши този път излиза и с нова музика, която се побира в албума Психо. А ако не ви се чака, сингълът Несъвършен избухва още на 22 май на Музикалните награди на БГ Радио в Пловдив.

ИВАН ШОПОВ И НАСИМО
Music Jam, 18 май, 15лв от tickets.paysera.com

 

Не е странно, че имена- та им стоят едно до друго, защото албумът Kanatitsa – Remixed на Иван Шопов е с обложка от Насимо. Съдържанието под нея слушаме на живо в Music Jam, където идват и Авигея, но не преди Nocktern, 1000 names, Kliment и The Science да загреят въздуха на клуба. Три дни по-рано пък електронната вселена на музиканта изпълва Gallery 2.0, където на 15 май графити артистът реди изложбата Life is a Study и показва новата си книга 25 Years of Nasimo: Sketchbook.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.