• The Rockin' 90s

  18 март 2010

  текст Николай Василев

  В очакване на завръщането на Ер малък си припомнихме кои други групи пишеха историята на българския рок през 90-те.
 • Звездопад

  14 януари 2010

  текст Александър Бакалов

  Интернет е безкраен източник на забавление, благодарение на непрекъснатия поток от линкове, с който приятелите ви заливат чрез мейла, месинджъра или социалната мрежа, която използвате. Включваме се към спама с представянето на пет покъртителни изпълнения на самобитни български творци, които са истинските местни интернет звезди. Убеждението, че маите май са прави и краят на света наближава, се намира на една търсачка и два клика разстояние.
 • Големите надежди

  14 януари 2010

  текст Александър Величков

  Phuture Shok Фичо, Даката и Деси винаги са заети с по няколко проекта едновременно и вероятно затова понякога не им остава време да записват ...
 • Четворка асо за начало

  7 януари 2010

  текст Николай Василев

  Началото на новата година при нас бе огласено от четири великолепни албума – горещо ви ги препоръчваме.
 • Черен списък

  17 декември 2009

  текст Николай Василев

  Мнозина считат Onyx за едни от най-изявените представители на олдскуул хип хопа, но истината е, че всичко започва много преди тях по източното крайбрежие на САЩ. Тук е моментът да си припомним пет от най‑великите хип хоп групи на отминалото столетие.
 • Блясъкът на чистия ум

  26 ноември 2009

  Дейвид Боуи Боуи има пръст в абсолютно всичко, наречено поп култура. Иноватор и хамелеон в музиката са клишета, измислени първо за него. ...
 • Четири албума за ноември

  20 ноември 2009

  текст Никола Шахпазов

  Музикалните красоти, които не трябва да подминавате този месец.
 • Страшна нощна музика

  30 октомври 2009

  текст Иван Хадживеликов

  Ужасяващо добра подборка парчета за вашия телефон или iPod, покрай която черната Хелоуин вечер да бъде два пъти по-черна, а на вас ще ви е толкова добре, че ще каните изскачащите от храстите зомбита на танц.
 • Армиите на Юга

  16 октомври 2009

  текст Николай Василев

  Докато броим дните до срещата ни със ZZ Top, осъзнахме, че американският Юг е дал на света и други групи, открояващи се с типичното за онези райони звучене, обединяващо рок, блус, буги и кънтри и известно като южняшки рок (southern rock).