Sofia Live Club на 13 години

11 май 2022
Между 11 и 14 май Sofia Live Club празнува 13-ия си рожден ден с четири поредни събития.


На 11 май Венсан Петров ни разказва как изглежда светът от гледната точка на 30-годишен фокусник, който живее с родителите си. Стендъп шоуто му Животът ме изненада разглежда с хумор и самоирония разминаването между очакванията и реалността и ни разсмива с наблюденията върху любовния живот на съвременния човек.

Смехът не стихва и на 12 май, защото тогава на сцената стъпва Михаил Билалов с моноспектакъла БУМ-БУМ: Еволюция на престъпното мислене. Известен като Джаро от сериала Под прикритие, актьорът сега се превъплъщава в мафиот, празнуващ 50-ия си юбилей. Криминалният бос ни засипва със смешки от подземния свят, а черното му чувство за хумор ни доказва, че дори в най-тъмните кътчета на човешкото съзнание се крият забавни истории.

На петък 13-и парадоксално ни върви на късмет, защото именно тогава празнуваме рождения ден на клуба с концерт на българските рок гиганти Б.Т.Р. Следващата вечер пък минаваме на джаз вълна. Слушаме за пръв път новите композиции на Милица Гладнишка, Михаил Йосифов и Васил Спасов. Освен тях звучат и филмови парчета и любими изпълнения, които ни разхождат от брега на морето до препълнения бар и дори лудницата.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.