Майли Сайръс и нейните пластмасови сърца

26 ноември 2020
След кавърите ѝ на Zombie от The Cranberries и Nothing Else Matters на Metallica Майли живо хвана интереса ни и ни накара да се питаме какво ли ще съдържа следващият ѝ албум.


Тя е силно противоречива личност, към която таяхме какви ли не чувства в последните години, минавайки заедно с нея добрите ѝ и не чак толкова добри периоди. Коментар под последната ѝ песен в колаборация с Дуа Липа ни хваща неподготвени с "Животът е прекалено кратък, за да се преструваш, че не харесваш Майли Сайръс и Дуа Липа". Съгласни сме, затова тук покриваме някои диаманти от албума Plastic Hearts, който излиза на 27 ноември с гласовете на Джоан Джет, Били Айдъл и Стиви Никс. Подаваме ухо и за минали попадения в категория "заслужили място в плейлистата".

Midnight Sky   

  

Лъскав сингъл със сурови вокали, които са облечени в ярки светлини под влиянието на Стиви Никс. С Midnight Sky Майли обявява своята свобода и го заявява като факт. Отива ѝ на тембъра, който играе между хрипливи тонове и самоувереност, а с глас като този възможностите са безброй.

Slide Away   

  

Първото парче, с което Сайръс сряза лентата пред излизането на Plastic Hearts, се хвали със зрялост и блестящи рокли. Гръндж меланхолията завладява хармонията, вдъхновена след трибюта на Крис Корнел, в който певицата взе участие. Донякъде бихме я сравнили с Кортни Лъв, но Майли изнася чувствата си с по-различно ръмжене, което отеква в чест на загубата.

Prisoner

  

Не бихме затворили Prisoner зад решетките на "диско-пънк", но има елементи, заради които разбираме определението на списание NME. С участието на имена като Били Айдъл и Джоан Джет на пръв поглед Дуа изглежда като странно попълнение в албума, но според нас е перфектният партньор в престъплението Prisoner. Това е поп парче, отхапало от грънджа и глам рока, като определено ни повлича в своята лична магия.

Mother’s Daughter

  

"Темата на видеото е правото на жената над собственото ѝ тяло, освобождавайки го от мъжкия поглед под каквато и да е форма", казва режисьорът Александър Мур. Във времена като днешните съобщението е важно и още тогава усещаме, че Майли се ориентира към гръндж елементи с визуална капка от Ooops… I Did It Again на Бритни Спиърс, чийто латексов костюм идеално се завързва за мелодията на парчето. Mother’s Daughter е част от краткосвирещия албум на Сайръс от миналата година – She Is Coming. О, знаем, че е така.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.