Концерт по желание

4 април 2013 текст Таня Трендафилова
Преди задаващата се мощна вълна от концерти и летни фестивали ви улесняваме с кратък списък на предметите, които не са добре дошли заедно с вас на стадиона.


Помпа за колело
Това не е особено често срещан предмет на подобни събития, но ако все пак по невнимание сте забравили същия в раницата си, имайте предвид, че хората, следящи за сигурността, го считат за палка. Съответно ви принуждават да го оставите отвън, a после не си го намирате.

Чадър
Убедени сме, че някъде има закон на Мърфи, който гласи: на хубавите рок концерти задължително вали. Практичният в ежедневието чадър тук е лоша идея – заема място, причинява драскотини и по правило е трън в очите на охраната. Доверете се на добрия стар дъждобран – освен че надеждно ще ви пази от дъжда, може да се правите на злодея от Писък колкото си щете.

Тениска на Слаш
Внимание, приема се за недопустима част от облеклото ви само на събития, в които хедлайнер е Аксел Роуз! Омразата между вокалиста и бившия китарист на Guns'n’Roses неведнъж е давала повод на първия да стане за смях, призовавайки феновете с образа на Слаш да свалят или обърнат наопаки тениските си. Сигурни сме, от друга страна, че на г-н Соул Хъдсън не би му пукало, дори да имате изрисуван лика на Антихриста на гърдите си.

Букси/ пръчки/ фойерверки
Всеки правилник за вътрешния ред ги заклеймява като табу. И с право – ако по някакво безумно стечение на обстоятелствата носите и трите, значи си имате някаква много важна незаконна работа за вършене и изобщо не ви е до концерти.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.