Love CHange Music Festival

31 август 2017
"Градът на люляците" мирише на танци в първия уикенд на септември, защото новият фест в Ловеч превръща в дансинг парка на бившата казарма.


Влизаме под строй в 18:00 на 2 септември и забравяме за "мир-но" с Рут Колева (и банда), Мастило (и хитовете им) и италианците The Sweet Life Society (с жанров микс а ла Parov Stelar). Връх на вечерта са Скай Едуардс и Рос Годфри от Morcheeba с новия си проект, който от година е и име на албума Skye&Ross. Поклащаме се с него до полунощ, а после сме бързо по леглата, за да има сили за неделята. Тя започва в 16:30 с БГ щафета в състав: No Project Band, Plastic Bo., Skoda и Kottarashky&The Rain Dogs, която преминава в балкански маратон с македонския електронен майстор Djaikovski (+ новото секси емси Рейчъл Уест) и S.A.R.S. Тъкмо изпратихме сърбите от Маймунарника (на 26 август) и знаем, че тяхното Budim Se ще ни държи бодри по пътя до София и работния понеделник.

Love CHange Music Festival е в Ловеч, 2-3 септември, 30лв за първия ден, 25лв за втория, 40лв за целия фест от eventim.bg

Снимка: The Sweet Life Society


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.