DJ nights

16 май 2019
3 нощи пълни с бийтове, между които да се движим с часове.


SUPER FLU
EXE, 23 май, 22:30, 10лв


12-годишното им партньорство тръгва от общата любов към касетите на Свен Вет и електронните джаджи. Днес Феликс Тилеман и Матиас Шварц от бивша Източна Германия могат да се похвалят с 5 албума, 50 ремикса и купища сингли, в които е възможно да чуем звук от ластик или пиано, записано през стара Nokia. Точно така звучи радостта от живота под формата на техно – като техните експерименти, поръсени с денс добавки.

MIHAI POL
Micro, 17 май, 23:00

 

Вади от ръкава си авторски бийтове, заради които е изгряваща звезда на румънската ъндърграунд сцена, а след двете му плочи от миналата година, издадени под логата на Otaku и Synesthesia, 2019 се очаква да е още по-продуктивна. Тук пристига, за да свири старта на новия лейбъл AudioArt, чиято червена точка ще събира дъб, хаус и техно диджеите на Балканите.

НИКИ СИАНО
Music Jam, 24 май, 22:00, 20/30лв от eventim.bg


Пише се един от виновните за бума на диското през 70-те и от онази ера до днес не е спирал да върти плочите си като резидент в клубовете Bass Horns, The Paradise Garage и вече несъществуващия Studio 54 в Ню Йорк. Седмичният му подкаст, в който постоянно подава нова музика, събира 50 000 слушатели – ето как Ники показва лично какво е да продължаваш да живееш в духа на най-цветните времена.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.