25 декември: Коледа на бар

18 декември 2019 снимка elrowofficial
Знаем, че след преяждане на човек не му е точно до купон, но все пак следващите пет места са идеални за горене на калории.


EXE
Марк Майа каца от легендарния барселонски клуб Elrow на електро пружините си, които трудно се сгъват само в един стил. За него ни подготвят сетовете на Павел Петров, Electriksoul и Yory, а в клуба влизаме за 30лв в 22:30 след резервация на 0882 33 22 22.


CARRUSEL
В 22:00 италианският диджей Ангело Ферери търкаля фънк-хаус-техно бийтовете си насам, а компания му прави французинът Yass с идея по-дълбок звук. На 0877 07 80 80 звъним за личен квадрат, а на входа ни бият печата за 30лв с чаша водка за "добре дошли".

 

THE WRONG BAR
Рокенрол от 60-те ни звучи като хипарската мечта и въпреки че няма да е точно Woodstock 69, поне саундтракът ще е 1:1. Китари от Сантана, Джон Себастиан, The Who, Country Joe McDonald и още много пукат стените на бара без вход.

 

FABRICA 126
Темата е Christmas Horror Story и трябва да отидете психически подготвени, защото в 23:00 солидните трептения на диджеите Николай Киров, Cardioactive, Markov, Astral Scаre и Revolte ви карат да се чувствате като в стаята на тайните.

 

TELL ME
В този бар диското е на почит, брокатът е религия и нищо не е странно между селекциите на двете кралици зад дековете, Violeta и Julieta Intergalactica. След 5лв на входа и вие се начупвате по дансинга.   

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.