Електронни ъндърграунд патрони

2 ноември 2020
SoundCloud е необятна вселена, пълна със звуци, до които трудно стигаме в другите платформи, въпреки че живеят и там.


Тези дни сме на електро вълна без вокали, така че приземяваме в слушалките ви три имена от ъндърграунд сцената, за които вече следим отблизо.

「 error 」
Всичко, което знаем за него, е, че има дълга тъмна коса (и то от всичките му две снимки в Instagram), която се развява по улиците на Кейптаун в Южна Африка. Откакто го намерихме в SoundCloud, не можем да спрем да въртим трака му Do You Love Me и в хардуейв, транс линиите му със сигурност не откриваме грешки, а напротив. Връщаме се за още и молим за подробности около мистичната му музика и личност.


Distant Fusion
Започва да се чуди как би могъл да записва собствена музика покрай рока и метъла, учи се да свири на китара, а когато най-после се засича със Sound Ninja Music Academy, се запознава с основите на продукцията. Там разтяга знанията си достатъчно и решава, че китарните рифове идеално ще се напаснат към дръменбейс врътките, и след като намира собственото си звучене, вече е готов с краткия албум Along the Way. Той ни закарва на стоп до космоса на Distant Fusion, който от Черна гора вече се е позиционирал в София, така че е напълно възможно да ни раздвижи и лично съвсем скоро.


Astera
Описанието им във фейсбук се състои само от "Адвокат и инженер влизат в бар…". Може би това е намек за истинските професии на двете имена зад Astera, които обичат да композират в домашни условия и под неонови светлини. Вече ни хванаха с парчета като Origin, така че следим изкъсо какво още изкарват от торбата с добри дроп късове. 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.