Първи сезон на "Нов човек" - подкастът за важните промени в живота

22 октомври 2021
Как се променя животът на жената, дала живот? Какви са отраженията в различните видове семейства, сдобили се с наследници? Какви са поуките, грешките, предизвикателствата, спецификите и обединителните нишки между съвременните български майки?


Дебютният сезон на подкаста Нов човек на Стефи Стоянов и Олга Василевска разчупва тези костеливи въпроси през призмата на майчинството на 10 вдъхновяващи дами и един баща. Всяка от тях е пример за житейско и професионално развитие в различни сфери – предприемачество, изкуство, медии и комуникации, та дори инфлуенсърство. Историите им насочват взора ни към обществено значими теми като донорство на яйцеклетки, подкрепа при домашно насилие, късното раждане и отглеждане на деца от еднополови двойки.

Първите пет героини в подкаста са предприемачът и основател на ICTE Нина Проданова-Йоцева, инфлуенсърът Антоанет Пепе, PR специалистът Пепи Димитрова, водещата на Тройка на разсъмване Милена Златкова и основателя на магазин и студио Шипка Калина Петрова. Бъдещите броеве на „Нов човек“ пък ще ни запознаят с посланик на организацията Emprove, главния редактор на култово лайфстайл списание, основателя на едно от първите студиа за дизайн у нас, популярен поп изпълнител и еднополова родителска двойка.

Нямаме търпение да изслушаме всеки нов човек на честотите на едноименния подкаст, посветен на важните промени и кръстопътища в живота.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.