Excellence Language Learning

5 януари 2012
Теорията и методиката на чуждоезиковото обучение се променят като всяко друго нещо на света. Езиковите упражнения отдавна не са сложни граматически таблици и попълване на скоби в изречения; напротив, вече е важно да можеш да общуваш в реални ситуации – на работа, на почивка или сред чужденци. В езиков център Excellence на тихата улица Искър фокусът е в развиването на комуникативни умения чрез игри, интерактивни занимания и симулация на истински ситуации. В часовете се говори само на целевия език, като стремежът е към нарастваща успеваемост на учащите.


Както подсказва името Excellence, тук стандартът е изключителен, като се започне от изискванията към преподавателите и се стигне до интерактивните класни стаи. Последното дори не е точно класна стая в класическия вид, с който сме свикнали, а светло пространство с бяла SMART дъска (компютърнo анимирана плоскост), минимално количество предмети и стратегически разположени бюра, съединени в обща “кръгла” маса. Комфортът при ученето е доста важен, но репутацията на Excellence се дължи основно на преподавателите – енергични млади хора, които ползват английски като роден и притежават десетки международни квалификации в автобиографията си (проверете какви точно на excellence.bg/ourteambg).
Център Excellence е съсредоточил усилията си в ефективното обучение по английски, холандски, български за чужденци, бизнес и юридически английски, както и в подготовка по сертификатните нива на Cambridge и курсовете за IELTS и TOEFL. Преподавателите са международно сертифицирани за правоспособност на учители по чужд език и упражняват професията си според изискванията на Европейската езикова рамка. Средната продължителност на курс за ниво е около 3 месеца, таксите са повече от разумни, имайки предвид безупречните условия в езиковия център, а вие трябва само да преминете входящ тест, който да установи актуалното ви ниво. Отбийте се в красивата сграда на Excellence на ул. Искър 36, за да поговорите с някой от преподавателите и да решите какво е най-подходящо за вас. Никога не е късно да бъдете отличници.

Excellence е на ул. Искър 36, ет. 4, 02 983 49 50
excellence.bg


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.