Киноточка + Мелба на живо + Панаир на книгата


10 декември 2019
3 добри събития на 10 декември:

КИНОТОЧКА
Включват я създателите на Блок Кино, които този път завъртат безплатно американско игрално и документално кино на необичайни локации. Прожекциите вървят с дискусии по темата във филма, винаги глобално наболяла. Стартът е на 10 декември, когато гледаме и обсъждаме Партитура: филм за филмовата музика на Мат Шрейдър и слушаме струнен квартет – от 19:30 в Студио 1 на БНР след запис на eventbrite.com.

МЕЛБА НА ЖИВО #9
Студио Комплект затварят годината си с поредна Мелба на живо – онези сладки срещи с хора от различни сфери на дизайна, които разказват откровено и в детайл за изпълнението на някои от най-добрите си проекти. На 10 декември в 18:30 в Генератор без пари за вход слушаме за графичния дизайн на Poststudio, шапките на 45 Street и малките моменти в рисунки на Belronika.

ПАНАИР НА КНИГАТА
Докато в НДК тече и 7-мият Литературен фест, по-старият му брат – 47-мият Панаир на книгата, го допълва с грамадно изложение от 10 до 15 декември. Участват 160+ издатели от тук и света, а наред с томовете за купуване, по щандовете и на отделна сцена ще се случват срещи с автори и преводачи, премиери на нови заглавия, детски литературни събития и още куп неща – според програмата на abk.bg.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.