Валентинки


14 февруари 2020
Край, току-що резервираха последната маса за 14 февруари, но има какво друго да правите.

SHAME PARTY
Срамният поп този път ще е подправен с пукане на сърцати балони, поне така се заканват, а са нетрадиционалисти и в друго: парти серията излиза от клубовете и след 22:30 влиза В парка (залата над Люмиер). Входът е 10лв, резервациите текат на 0899 57 44 81.

ОСТАВА
Ако ви е по-сладко от шоколад, и Остава така усещат нещата. В Терминал 1 започват в 22:00, подкрепени от Jin Monic, билетите са по 16лв предварително от eventim.bg, а да сте спонтанни ще ви струва 20лв на място.

SWINGING STORIES
Ясно е, че ако имате специални обувки за танцуване, най-съблазнителна ще е поканата да ги лъснете. В Lindy Hop (в НДК) на микрофона са DESY & The Shiny Stockings, а суингът се стича след 21:30 срещу 10лв.

ВЛЮБЕНИ В СЕБЕ СИ
Ако най-страстно обичате да се смеете, Комеди Клуб София заемат Зала 1 на НДК с шегите си за любовта и връзките. "Без майтап" ни обещават смешна вечер, така че едва ли много ще горчи – започва в 20:00, билетите от eventim.bg са по 28лв.

AFRU PARTY
"Декорация-провокация и анимация" се римуват в К.Е.В.А. след 22:30, когато трима диджеи прелъстяват с афробийт, афро хаус и денсхол. Има гости от Нигерия и Холандия, хост е Харита Асумани, а на входа ще ви спрат за 8лв преди полунощ, 10лв след.

SMYAH
Не е предложение за втори стендъп, а 5-часов сет, мислен като пътуване през жанровете: SMYAH ще ни пуска Amok всичко от дръменбейс до хип-хоп и даунтемпо – преслушайте го в Spotify, а после давайте към бара след 21:00.

PLAYBACK THEATRE
Ако имате усещането, че животът ви е писан от сценарист, вижте своите Любовни истории на това представление, което импровизира с подадени от публиката факти. В Студентски дом започват от 19:30 пред само 50 човека – кажете, че сте от тях, на 0889949683.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.