Сувенири от бъдещето


5 януари 2021
Kоледната изложба на ИСИ-София ни дърпа към "изненадата" и е замислена изцяло в духа на 2020. Всеки посетител може да получи произведение от един от участниците в изложбата, но без да знае какво има под капака. Избирате между идентични подаръчни кутии, в които се намират пъзели с формат 29,7х21 см., съставени от 120 парчета, в тираж от 3 броя. Всеки артист е предоставил изображението, с което иска да участва, но те самите също няма да знаят кои са пъзелите им.

Във връзка с удължените противоепидемични мерки в страната, събитието ще се проведе по следния начин: На място в работното време на галерията или след направена уговорка онлайн, всеки ще има възможността да дойде и да изтегли на място номер - от 1 до 123, слeд което ще получи пъзела си. Всеки, който няма възможност физически да дойде до галерията, може да заяви пъзел като напише коментар във фейсбук събитието на изложбата. Цената на един пъзел е 25 лева.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1088