Топ 11


26 март 2015
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.


Адриана Начева
Тя е една от десетте жени архитекти на 2014 и току-що я гледахме в рекламата на CNN за чудесата на съвременната архитектура в Дубай. Една българка, която Wallpaper следят отблизо, а ние отдалече на grovesnatcheva.com (и в инстаграм).


Лицето
Риана става първото рекламно лице в 70-годишната история на Dior с тъмен цвят на кожата. Защо е важно ли? Защото подобен въпрос може да си зададе само човек, роден в бяло.


30-те минути
От единия до другия край на града. От април ще летим с метрото до летището, а от май – и до Бизнес парка. За дизайна на станциите и качеството на новите съобщения за спирките на английски ще си замълчим, защото не са за тази рубрика.


Играта
Draw Something Free – приложение, с което рисуваш върху екрана каквото ти подскажат пръстите, а другият в играта познава какво е. Пристрастява и е забавно (още повече – ако не си добре с рисуването).


Кецовете
Видяхме новите колекции обувки за пролетта и можем да кажем едно – дизайнът убива... на кокалчетата. Слава богу, кецовете не са избягали. Но не можем да решим: високи бели или градски камуфлаж (този тук е на Valentino, така че пък цената убива).


Анимираните съобщения
Във вайбър. Глупаво и инфантилно? Само супер сериозните хора, които никога не са слушали мърморенето на приятел в тялото на заек, биха го нарекли така вместо трогателно и смешно. Нека сме глупави.


Отворените прозорци
Широко, по-широко, най-широко. Защото въздухът в стаята (и колата) никога не стига, а този навън вече е топъл и носи повдигащо на педя от земята чувство за "нещо ново". Да, и шум носи, но някои от нас дори го обичат.


Сърцето
Цяла седмица светът слуша ритъма на най-важния мускул в тялото на Шая Лабъф – в реално време на follow-my-heart.net. Ето че вече можем да следваме не само своето, но и чужди сърца – висша интимност в мрежата и прочие, туп-туп.


Чудото
Колето (8г.): "Нелси, защо хората са измислили 7-те чудеса на света? Той, човекът, не е ли най-голямото чудо?" Не знаем какво е отговорила Нелси, но й благодарим, че ни позволи да споделим въпроса. Едно дете ни учи да летим.


Десертът
Казваме му "сластен", но е дълго да обясняваме защо. Нека бъде просто феноменален. Не съдържа нищо повече от обикновени бисквити, маскрапоне и нутела, обаче и нищо повече не му трябва. От Supa Star (не го търсете след 13:00, излапан е).


Grajdanite.bg
Нов начин за гражданска война срещу нарушителите на пътя – сваляте приложението, снимате престъплението и номерът на извършителя стига до КАТ и всички в групата. Има и опция виновният да се извини публично, която се ползва учудващо често. Евала!


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.