Топ 11


22 октомври 2015
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.


Ксавие Долан
На 26, този канадец е прекалено млад, за да има вече 3-4 филма, които са визуален разкош, емоционален бум и трън в гащите на стереотипа. Последно вдигна фестивалите на ура с Мама, но започнете по ред от началото с Убих майка си. Не, няма страшно.


Биографията
На Дейвид Линч му писна да чете "боклук" за себе си и обяви, че ще издаде първата си автобиография. Естествено, че ще е странна – ще говори не от негово, а от името на 90 от най-близките му хора. Ще излезе през 2017, на един дъх с новите Туин Пийкс.


Трейлърът
На Досиетата Х, които започват ей сега след завоя. Промото е анимирано, с вкус на комикс и мирис на цигари, и мята доста ефектно сериите в новото време – там сме да ги хванем, от януари по FOX.


снимка Здравко Йончев

Мисията
Можем ли наистина да спасим Къщата с ягодите на Сан Стефано от струтване? Не знаем, но подписваме петицията (peticiq.com/strawberry_house), включваме се във всяка акция по повода и предаваме напред.


Звездите
Вече можем да ги наблюдаваме върху 8-метровия купол на 3D планетариума в Пловдив – чакаме го всеки миг да отвори в ремонтирания Природонаучен музей. Е, снимката ни не е оттам, има още хляб да ядем, докато ги стигнем американците.


Квартет
Бихме го гледали пак и само заради "малката смърт" на Снежина Петрова, но това е само миг от дългото удоволствие на този подкосяващ спектакъл. Рядко пишем такива изречения, така че – вярвайте ни. Идва пак на 3 и 4 ноември в зала 1 на НДК.


Играта
Знаем, че е реклама на джинсите G-Star, но я сваляме, за да чистим световния океан от пластмаса – току виж после сме спрели и да хвърляме в него. Освен това има екстра опция да играем срещу Фарел Уилямс, който прави звуците към играта – happy сме!


Светлото
Не е много весело, когато тръгнеш от офиса навън да е тъмно като в рог. Е, от понеделник нататък ще се съмва по-бързо и ще се стъмва по-бавно – в 04:00 в неделя въртим стрелките с един час назад. Зимата дойде, тези дни – и парното.


Цветовете
Зелено като листо на фикус и кафяво като тъмен шоколад. Правилно, това са два перфектни цвята за кола, но този сезон се качват и върху нас – мислим не в пуловери, а в кожени аксесоари (програма макси е в някой от тях да има и ключове за Mini).


Срещата
"Здравей, аз съм, чудех се дали след всички тези години искаш да се видим...", започва да опипва почвата Адел в новия тийзър за албума си 25, който ще можем да си пуснем през ноември. Искаме, Адел, спокойно, даже чакаме.


Изборите
Тази картинка вече ви е позната? Точно затова елате да се видим в неделя в двора на училището.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098