Си фиеста, но трабахо


22 декември 2011 текст Олга Ковган
Музика се лее
Някои видове уиски вървят особено добре с особено добра музика. Като Ballantine's с Белослава и Ицо Хазарта. И за да покаже колко са сериозни, когато става дума за музика, Ballantine's им организира едно кратко творческо посещение в братска Испания за едни от най-важните музикални награди за Испания и Америките – Ballantine’s 40 Principales Awards 2011, или както каза една местна леля – “Нали ви хареса?!, ние сме се сгодявали, женили и раждали децата си с 40 Principales!”.
Но преди това...


Хвани бика за рогата
Бог обича смелите, а Мадрид – смелите бикоборци. Вместо да хвърляш клишета във фонтани, логично по испански – ако искаш да ти се сбъдне нещо, трябва да се опиташ да хванеш бика за лъскавите рога.


Добрата новина е, че бикът е меден и не мърда, а лошата – от много опити рогата са изключително хлъзгави. Голяма борба.


Ола, ола!
Ballantine’s 40 Principales Awards 2011 се оказаха голяма и поучителна изненада за скромната българска група. Залата с големина, подобна на нашата Арена Армеец се пукаше по шевовете от публиката, която преди началото като огромен облак отпред пищеше фенски при всяка разходка на номинираните в 19-те категории по синия килим, да не говорим за Енрике Иглесиас и Шакира с новата прическа (да, да, син, не червен – заради цвета на главния спонсор). Само се опитайте да си представите какво става вътре по време на церемонията, като имате предвид, че победителите се избират директно от публиката... Добре, че имаше предостатъчно Ballantine's, че да омекоти възприятията и да смаже гърлата на жадните гости.


Още един похвален детайл – средствата от билетите за гала церемонията ще бъдат дарени на фонда за борба с глада в Африканския Рог.


Хамон, телешко и уиски
Епичният финал на наградите продължи цял един ден с опознавателна разходка из основните забележителности на Мадрид (разбирай чудни ресторанти и клубове), където се оставихме да бъдем пропити от традициите и вкусовете на местната култура (разбирай буквално).


Единственото нещо, от което остана лека горчивина, е че пропуснахме шанса да гледаме на живо Реал Мадрид – Барселона.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.