Топ 10


22 януари 2015
Или нещата, които тази седмица са твърдо да.


Фреш от мандарина
Бихме яли по килограм мандарини на закуска, ако ръцете ни бяха свободни да ги белим. Но не са. Затова гълтаме витамини С и D със сламка, а вкусът е 11 по скалата до 10.


Ваймаранер
Куче, заради което искаш да си купиш по-голяма къща. Или гора, в която да си ходите на лов за птици. Толкова е активен, че може да се ползва като фитнес програма (покрай грижите за него и без това не остава друго време за спорт).


Оскар
До церемонията на 22 февруари е мираж. После... после уредът може да се ползва по предназначение – да го завещаеш на внуците. Или да затискаш с него завещанието си, когато духа вятър.


ПОезия
Нов сборник поезия на Едгар Алън По с илюстрации на Атанас Атанасов – от тези, които купуваш уж за подарък, а после никой не може да ги изтръгне от библиотеката ти.


Кокичета
Тези бяха забелязани в Обеля. Добре че има метро дотам – пролетта е на 15 минути от центъра.


Шапки с уши
По-добре котка, отколкото мишка. Слава Богу, плетените екземпляри с очи, муцуни, мустаци и други анималистични подробности вече са на изчезване – градът и без това е джунгла.


Лампичките от Нова година
Не сме ги угасили още (е, колко електричество да хабят?!). Топлят и показват пътя до хладилника нощем – не че трябва да ставаме в 3, за да пием сок от кисели краставички, но се случва.


Логото на Шипка
Не е ново, но свети като образец. Собственост е на магазина за чиста козметика на Асен Златаров 23. Минете, ако ви е мила кожата.


Колонка
Подариха ни я на един имен ден. Прилича повече на домашен любимец, отколкото на малка черна техника, но свири като истинска. Купена е от Пиротска, без да й личи.


Ах, бири!
Някой помни ли, че през соца събирахме дори етикети от бирени бутилки? Жалко хоби. Е, тези от новите видове пиво на Ах! стават и за това. Бирата вече е в заведенията от белия списък на Рори Милър.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.