Топ 10


29 януари 2015
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.


Светлините
Две-три дизайнерски крушки и няколко цветни кабели от магазина на Марин Дринов 28 (или на cablelovers.com) стигат, за да светне целият апартамент. Всъщност като влезеш вътре, започваш да мечтаеш за лофт, за да има къде да си сложиш крушките. Е, догодина.


Ракетата на Гришо
Да, знаем, стана на трески след мача с Анди Мъри на Australian Open. Но като казваме ракета, имаме предвид ръката, чието продължение е тя. Следваме я нататък по кортовете.


Шоколадовият кейк
От пекарна Слънце и Луна – с ябълки, карамел и орехи. Малко прилича на брауни, но плодовете дават свежест, каквато от браунито не може да се очаква. С чисти съставки е обаче го ядем нездравословно на бюро.


Животните
Честна дума, случайно се събраха в офиса – котка и лисица от серията на Kinto. Проблемът е, че бързо се зацапват (и с белите ризи е така, но не спираме да ги обичаме).


Гайдът за етерични масла
Етеричните масла могат да се изучават с години, но с този наръчник и начинаещите ще се ориентират каква е разликата между кайсията и сливата. Описанията са подробни, а има и рецепти за бързо прилагане. Теглете от zoya.bg.


Фестивалът Сънданс
Защото киното не е само Холивуд и политически коректно редене на статуетки върху шахматната дъска.


Работното време на Elephant
До 22:00! Не че това говори добре за нас, но магазинът на Шишман 31 е абсолютен остров на спасението, когато хукваме за подарък в последния момент. И е така зареден, че никога да не излезеш с празни ръце.


Плакатите за оцветяване
Попълването с моливи е новата антистрес топка – успокоява и разсейва идеално. Още не сме завършили детската карта на София, но се готвим за втори рунд с тези плакати на Бяла лодка. В книжарниците и на lodkata.com.


Предизвикателството
Мързеливо, но здраво упражнение, с което хиляди хора започват да стягат ключови мускули от началото до края на февруари. Единственото, което ви трябва, е под. И воля всеки ден да издържате повече секунди (в позата на картинката). Търсете го като 28 days – Plank Challenge.


Календарът на Taschen
Обърнахме книжарниците да търсим календар за 2015, който да не е с калинки. Камък. Тaschen обаче са пичове и точно сега предлагат 12 картини на Йеронимус Бош за 0,99 евро (или 5,99 с доставката). После може в рамки.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.