Топ 11


5 февруари 2015
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.


Енергията
Обикновено сме банални и ядем фъстъци, но когато ни трябва гориво миксът е бразилски орех, пекан (не печен на пловдивски, а американски орех), кедрови ядки и захаросан джинджифил. Зареждаме от пекарната на Шишман 25.


Вики Книш
Зарекли сме се да не обелим нито дума за 14 февруари. Добре, че я има Вики Книш да го каже вместо нас. Купуваме от minushka.com (излиза малко скъпо да обичаш, но пък е красиво).


50 нюанса Елън
Филмът 50 нюанса сиво се готви да възбуди екраните (или седалките?) следващата седмица, но ние вече видяхме най-доброто от него – пародията на Елън Дедженеръс в youtube. По същия начин прочетохме и книгата, извиняваме се на автора.


Книгите
Марк Зукърбърг си постави за цел тази година да прочита по една книга на всеки две седмици. Ако си ограничи времето във фейсбук, може и по-бързо, но подкрепяме добрата идея с един like и един share.


Мади Зиглер
Ако не беше тя, дали щяхме да харесваме толкова Sia? Миниатюрното външно аз на певицата е само на 12, а танцува като Марта Греъм. Или като някой от шоуто So You Think You Can Dance (ако не сте го гледали, изпускате).


Rihanna, Kanye & Paul McCartney
Заедно в ново парче – разгърдено, емоционално и образователно за малките фенове на Рири, които със сигурност знаят повече за госпожа Кание, отколкото за Пол Макартни.


Подметката
Откакто висшата мода покани маратонките на подиума, спортните марки догонват. Адидас настига и задминава с тези с десен "есенно листо" и супер-подметка от материала EVA. Както виждате на снимката, и Адам ги харесва.


Пясъчната Мандала
За постигане на хармония във вътрешната ни вселена, рисуваме будистката космограма с цветен пясък. Всъщност ще рисуваме – първият ни опит е в събота в Mandala център на Мария Луиза 58. Дано е по-лесно, отколкото изглежда.


Жълтите слушалки
Жълтото е новото бяло! ОК, няма такъв израз, но нищо не пречи слушалките ни да имат малко повече характер. Само без коментари как това бил цветът на егоцентриците – просто е първият, който човешкото око забелязва. Nokia Lumia за 8-15 долара в ebay.


Био зона
Нов магазин Зоя отвори точно срещу Слънце и Луна на малките Пет кьошета. Оформя се био зона, през която ще избягваме да преминаваме, когато имаме нечисти помисли за бургери и пържени картофки.


8:35
Часът, в който топлият кран в банята отваря каналите на мозъка за новия ден. "Докато се къпех ми хрумна..." е по-доброто "Имам идея!". Хигиената току-що стана двойно жизненоважна.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.