Топ 11


12 февруари 2015
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.


Бижутата
Върху краката на Фарел Уилямс на наградите Грами – "handmade in the USA" с камъни Сваровски. Ако някой може да понесе по килограм кич на всяко стъпало, това е Фарел.


Подаръците
Ако ще са символични, поне да изглеждат добре. Камъчета от studiodada.eu и тирбушон от creativegg.com – няма за нея или за него, всеки с вкуса си.


Рисуването
Жестоката нова джаджа на Молескин, която превръща рисунките в дигитално изкуство, ни напомни две неща – че трябва да спестяваме повече и че обикновеният тефтер също е уникално платно.


Бъдещите Къмбърбач
Бенедикт и годеницата му Софи Хънтър на наградите BAFTA. Нямаше да ги харесваме по-малко, ако стояха пред нас по анцуг.


How Big How Blue How Beautiful
Тийзър на Florence + The Machine за нов албум? Може би дори турне? Слушаме, гледаме и гадаем, докато ни подадат следващата хапка.


Марсианците
700 човека се състезават за еднопосочен билет за Марс. Истина е. Отиват, за да не се върнат никога, а The Guardian ги заснема в документалния филм If I die on Mars. Смелост ли е или лудост?


NW
Ново заглавие на Зейди Смит на български от Жанет 45. Според The New York Times държим в ръцете си "радикална, пламенна и истинска книга" – сядаме под одеалото и започваме.


50 000 People of Sofia
Добро число за фен база, но в София живеят близо 2 милиона души. Трудно ни е да пресметнем, но, сериозно, толкова много софианци ли нямат фейсбук? #стигаде.


Разговорите по телефона, които завършват с "Обичам те"
Не с любимите, а със "семейство и приятели". Естествено, има и остри диалози с друг финал, но тях ги забравяме по взаимно съгласие.


Разпродажбата
Да, в ИКЕА. До 2 март. Сглобяват ни се разни неща, нищо повече.


Петимата тибетци
Практикуват се от 2500 години насам и подозираме, че има причина. Отнемат само десет минути, а палят двигателя за целия ден.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.