Топ 11


19 февруари 2015
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.


Sofia Monsters
Рисувани са и се катерят, хилят, спят из познати места в града. Проектът е на двама човека, които искат да видим София със свежи очи, а ние искаме да им кажем "браво".


Баровете със зарядно
Не, нямаме предвид контакт. Имa места, в които ни предлагат малки зарядни без кабел за спасителен байпас на телефона. Умоляваме клиентите да не ги крадат (все пак сме виждали дори хора, които си тръгват с шишето зехтин!).


Новият шеф
На НДК. Освен всичко, без много приказки, Мирослав Боршош успя да отвори театър в бившата алея на срама – базар Пасажа, с денонощна книжарница и кафе. Ще заработи през март – рано ли е да се радваме?


Канела & портокал
Не за ядене и поне два пъти на ден. Действа енергизиращо на мозъка с острия си аромат на канела и грижовно на кожата с масло от карите.


Трейлърът
На Crimson Peak, новият филм на Гийермо дел Торо. Понеже беше изтекъл в интернет, казаха, че е много по-магичен и още по-страшен от Лабиринтът на фавна. Чакаме до октомври, за да кажем сами.


Сергей Полунин
Наричат го infant terrible на балета, но за нас е божество със свръхчовешка анатомия и толкова драма в движенията, че удря в стомаха. Вижте го в новото видео на Дейвид Лашапел към песента на Hozier Take me to Church и пак ще си говорим.


Рекламата
На агенция reforma, създадена за националната кампания в подкрепа на бащинството. Ако на добрата реклама й трябват две неща – ум и сърце, тази ги има и двете. И и двете са големи.


Витоша
Не през прозореца – под краката ти.


Цветята
От седмици ги подминаваме в цветарските магазини с идеята "утре ще вземем". Утре започна от днес – взехме. Остава да изкараме градинарския курс, за да ни цъфнат и догодина.


Колелото
Докато има сняг, по-смелите се возят с брат му – сноубайка. Естествено, трябва да има и добър наклон, не става за Цариградско, но Пампорово е близо.


Да върнеш Н&М
Неудобно ни е, мразим да го правим, но когато нещо "уау" в магазина се окаже "ауу" вкъщи, е безценно да можеш да го върнеш. Благодарим на шведите и ще внимаваме повече на касата следващия път.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.