Топ 11


26 февруари 2015
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.


Колетът
Не става дума за буркани или пратка от ebay. Да зарадваш някого с подарък по пощата е страхотно и се помни. Ако си мислите за същото – да, майките ни празнуват 8 март.


Вратата
Превъзходен къс сурово дърво. И все пак ни е жал – готови ли сме да местим труп наляво-надясно, за да минем в другата стая?


12 април
Само месец до началото на петия сезон на Игра на тронове. Дотогава няма да спрат да ни атакуват с тийзъри, сякаш можем (или искаме) да избягаме.


Пижамата
В неделя до обяд. С бавно кафе и бавна закуска. Поне един ден в седмицата човек трябва да отпуска примката около врата и колана около кръста си.


Емоциите
Apple са готови да пуснат емотикони с различен цвят на кожата като крачка срещу расизма. Отзвукът засега е 50 на 50 – дали личицата не разделят още повече, вместо да обединяват?


Скокът
На Григор Димитров от 30-метровата скала в Акапулко. На света има и по-трудни неща (например да връщаш сервиса на Джокович), така че го слагаме в списъка за лятото.


Розата
Върху Гуинет Полтроу на церемонията на Оскарите. Предпочитаме тази семпла красота пред 6-те хиляди перли върху тялото на Лупита Нионго.


Котките
Броят на тигрите в Индия (където живеят 70% от тези страшни котараци) се е увеличил с 30% през последните 4 години! Това не са просто някакви числа, това е математика на надеждата.


Продължението
Първите 6 страници от комикса на Чък Паланюк Боен клуб 2 се разтвориха в нета със заплахата "Някои въображаеми приятели никога не си отиват". Чакаме ги към края на май.


Водата
Нали знаете – добре е чашата винаги да е наполовина пълна.


Изложбата
На Бьорк в МоМА (от 8 март). Ретроспекция на 20 години творчество под формата на музика, видео, инструменти, костюми, снимки... Ню Йорк е само на 12 часа от тук! Другият вариант е да хванем турнето й за Vulnicura в Чехия или Словакия през юли.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.