Топ 11


5 март 2015
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.


Янтра
Пет килограма кадифе в цвят, за който няма име. Тя е новият член на екипа ни (всъщност, новият ни шеф, защото ние тичаме след нея, не тя след нас). Ето че понякога в топ 11 влизат неща, които правят живота ни по-хубав за години напред. Естествено, Янтра не е нещо, тя е любов! Има сестра и братя, които си търсят дом (или офис) – някой?


Природонаучният музей
Разходката сред природата е по-добра, но не ни връща назад в историята. Срещу две пакетчета дъвки (4лв) в музея разглеждаме насекоми, кристали, мечки и огромни птици в толкова запазен вид, че някои ни плашат.


Ягодите
Не са от градината, но не можем да чакаме повече. А няма по-вкусно нещо от това, което сме чакали дълго.


Том Форд
Бихме обсъдили и новата му колекция, но в момента ни вълнува друго – Том Форд завърши сценария за втория си филм и се готви за снимки. В очакване, цял ден слушаме саундтрака към първия му брилянт, A Single Man.


Очилата
Слънцето се показа, пускаме щорите. Тези са от Rush за 25лв – достатъчно скъпи, за да ги пазим, и достатъчно евтини, за да не умираме всеки път, когато ги изпуснем.


Ролерите
Иска ни се да кажем "на краката ни", но истината е – в парка Заимов. Гледаме, слушаме и внимаваме да не се окажем препятствие на пистата. (Между другото, с ролери се правят божествени прасци, така че ще погледаме още малко и ще влезем в едни.)


Моментът
В който си казваш "Обичам работата си!". Дано и при вас идва така често, както при нас. (Това на снимката е офисът на Google в Тел Авив, нашата каравана е на 500км на изток.)


Интериорът
На новото Kinocafe в Пловдив в стария кино-театър Гео Милев. Разкошна еклектика от Александрина Александрова, в която ще се телепортираме в първия възможен уикенд.


Прополисът
20 капки на ден дават страшна засилка на имунитета и помагат за още 199 неща. Да са живи и здрави пчелите още 145 милиона години (няма грешка, първите са тук от периода Креда).


Голямата чанта
Която побира в себе си целия ти живот. Сериозно, можеш да излетиш само с нея за някъде след един час. Тази носи и на комплименти (които предаваме към Zara).


Лимонадата
Достатъчно топло е. Или поне ни кара да си мислим, че е достатъчно топло. Домашна, с мента и захарен сироп – взимаме от Farmer’s, защото е страхотна (+ бисквита с бял шоколад).


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.