Топ 11


19 март 2015
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.


Алесандро Манфредини
Покрай бума на татуировките, тези дни интернет се побърка и започна да успокоява хората с ръкави, че няма да им се намачкат лошо с годините. Видяхме много тела за пример, но след този модел на 47 спряхме да забелязваме останалите.


Поканата
Получихме покана за събитие, която не замина в кошчето на топче, а остана на перваза ни и трябва да се полива редовно – една добра идея, дошла точно на време в Седмицата на водата.


Party Talks
В петък вечер бяхме на парти, където всички хрупаха кисели краставички, пиеха ракия и си говореха (не, не беше у нас, а във Фабрика 126). Споделяме го, защото понякога се сещаме, че общуването ни харесва повече от танците до откат.


Ремонтът
На Зала 2 в НДК, която ще се превърне в Театър Азарян за следващия театрален сезон, а сцената й, казват, ще бъде по-малка единствено от тази на Народния. Дръжте си шапките, усещаме не вятър, а ураган на промяната около Двореца на културата.


Пейките
Осъзнавате ли, че в София има повече зеленина и паркове, отколкото в повечето столици по света? Използвайте го – дори да е в мързеливо седнало положение.


Автокиното
Палете колата – следващия месец пътуващо автокино ще спре в 24 града в страната! В София го чакаме на 20 април, засега локацията е мистерия, но не се притесняваме – нали ще сме в собствената си седалка.


Билетите
Цял свят знае, че Роби Уилямс няма да ни заобиколи и ще бъде на плажа в Бургас на 7 август, но искаме нещо да добавим – на programata.bg билетите са на един клик (струват 150лв и са за пълните два дни на Spirit of Burgas).


21 март
Рано или късно, тя все пак ще дойде.


Лофтът
Влязохме в behance.net и не сме сигурни, че това направи живота ни по-хубав. Е, нищо фатално – просто виждайки този дом, създаден от двойка архитект+интериорен дизайнер, разбрахме какви сме искали да станем като малки.


Инстаграмът
На Hannes Coudenys, който снима грозни белгийски къщи и им лепи коментари в 5 думи, остри като дартс и смешни като виц (към тази снимка пише "So ugly, the neighbours left"). От социалните мрежи шегата вече порасна до книга с твърди корици. #uglybelgianhouses.


Иванка Курвоазие
Няма такъв човек! Не, наистина няма. #КОЙЕИВАНКАКУРВОАЗИЕ


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1082